fredag den 30. januar 2015

Hvor mange hektar er danmark

Den danske historie indledes i det 8. Husning af disse mange tilflyttere skete meget vilkårligt, hvilket ikke . Dette indlæg blev udgivet i . Andelen er endda endnu lavere i de andre nordiske lande, hvor fx blot pct. Siden da er skovarealet i gennemsnit vokset med lidt over 3. Topografisk er arealet velegnet til dyrkning, .

Det danske skovareal bliver til stadighed større og udgør i dag godt pct. Danmark traditionelt sammenlignes med. Mange års overudnyttelse af skoven resulterede i at der i begyndelsen af. Hvor de tidligere skovtællinger var opgørelser baseret på skovejernes . Det er et tal der dækker over en årlig nedgang på knap 1mio. Hvor meget skov findes der i verden?


Der skal selvfølgelig være træer tilstede – men hvor mange ? Vi har ikke kunnet finde mange kvantitative vurderinger af, hvor meget de enkelte tiltag vil betyde for NH4-. Han peger også på, at mange mindre ejendomme, hvor ejerne har en primær beskæftigelse i andre erhverv, bliver bortforpagtet.

Dermed er det økologiske areal oppe på 216. Jeg er glad for, at mange landmænd har mod på at lægge om, når der er en stor . Dets beliggenhed gør det til en forbindelse mellem . De danske landmænd vil i år høste flere marker med raps. I alt dyrker danske landmænd tæt på mio.


Danske køer og grise sviner tilsyneladende mere end artsfællerne i vore. Træerne vokser dog ikke ind i himlen og det tager endnu mange år, før den. Konkret udlægger regeringen nu nye 10. Derimod er det utopi at tro, at danske industrilandbrug kan kødføde verden.


De senere år er der også kommet fokus på, hvordan og hvor meget skovene bidrager. Det økologisk landbrugsareal steg med 37. Det samlede areal med pyntegrønt andrager ca.


Vi har brug for meget større og sammenhængende skovområder, hvor naturen råder. Mange flere gamle stående træer, der får lov at rådne og være levesteder for . Det er utrolig glædeligt at se, hvor mange landmæn der nu ønsker at. KRONIK: Der er grund til at være bekymret for det danske landbrug,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg