torsdag den 8. januar 2015

Bogstaver i træ til pynt

De store bogstaver i træ er selvklæbende, og kan derfor hænges både på døre, . Skab flotte dekoration og sjove udsmykninger med flotte bogstaver i træ. Skabe dit eget farverige kunstværk med træbogstaver på børneværelset, i stuen eller . Her finder du flotte og farvestrålende bogstaver til A-Z i både stor og lille udgave. Bogstaverne findes også i den klassiske sorte og er fine at.

Hos BR har vi et stort udvalg af bogstaver til pynt og dekoration - Fri fragt ved køb for over 6kr. Køb online, byt i alle vores butikker. Køb hele alfabetet som træbogstaver til dør eller væg og tallene til 10. Tal og bogstaver i træ , der kan stå selv på fx hylder.


Nemme at dekorere med fx maling. Har hængt på væggen med dobbeltklæbende . Smukke bogstaver i træ til børnenes navne.

Træbogstaver kan sættes på døre, vægge og senge. Stort udvalg i bogstaver i træ fra Sebra og Djeco. Brug bogstaverne som navneskilte, til pynt på hylder eller til tekster på væggen.


Super flotte træbogstaver fra Sebra i klassisk enkelt design. Perfekt til navneskilte og dekoration på børneværelset. Find alle de nye bøger og bogtitler her.


Bloomingville Bogstav , Træ. Med børne træbogstaver kan du danne ord eller skrive navne på vægge eller døre. Fine og dekorative bogstaver i træ og stof til døre, vægge og senge.


Find et stort udvalg fra Sebra og Design Letters hos Børnenes Kartel. Alt hvad du kan drømme om af dekorationsemner i træ. Pynt op på børneværelset med bogstaver i træ. Hvis man gerne vil skabe lidt personlighed i indretningen i sit hjem.


UDSALG af bogstaver i træ fra Design Letters. Farverige bogstaver med dit barns navn, eller op til valgfri træbogstaver. De er i træ malet med hvid og kan stå på selv smalle møbler.

Flotte træ bogstaver i gul med teksten GOD JUL. Arranger bogstaverne på et bord eller i en stor juledekoration. Et foto af bogstaver til pynt - her et X fra ib laursen.


Ornamenter til møbler i træ. Pynt til børneværelset Flotte dekorationer og interiør til børneværelset. Sebra Stabelklodser i træ , stk, bogstaver. Klik her og find den bedste pris nu!


Rigtigt flotte og dekorative bogstaver i formpresset træ med blank . Så fine og enkle lilla bogstaver i træ. Du kan bruge dem til at skrive navne eller søde tekster på børneværelset, . Dekorationsbogstaver ASNAN H6cm træ. Kampagnen gælder til og med: 12.


De skønne og meget populære bogstaver fra Design Letters.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg