onsdag den 21. januar 2015

Opbevaring af vinglas

En virkelig elegant glasholder når du skal have glas stående fremme, til fx en havefest eller en vinsmagning. Eller brug den blot til din daglige opbevaring af. Praktisk opbevaring af dine vinglas. Vinglasholder i god kvalitet. I slutningen af året hober højtiderne sig op som sædvanligt.


Sommeliere anbefaler at opbevare vinglas stående på foden, så der ikke sniger.

Et godt kompromis mellem skjult opbevaring og åbne hylder er et køkkenskab . Men flere producenter af opvaskemaskiner har lavet specielle glasprogrammer,. Opbevaring af disse flasker behøver vi ikke bekymre sig om. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.


Hvis du klikker videre på siden, accepterer du . Det rette glas og den rette brug af glasset er uhyre vigtigt for oplevelsen af vinen. Tværtimod er det spild af nogle ellers gode dråber. Start med at fylde bunden af flyttekassen med krølpapir. Benyt ét stykke papir af gangen ved .

Glas - Mangler du glas i serveringsværdigt design? Køb drikkeglas, cafeglas, vinglas , ølglas, termoglas og whiskyglas hos Imerco. Klik her for at se det store . Der er forskel på, hvad de forskellige producenter af vinglas anbefaler. LÆS OGSÅ: De bedste tips til opbevaring af vin . Hos Rosendahl tilbyder vi alt indenfor vinglas. Få masser af tips til gør-det-selv, borddækning og andet inspiration.


Du behøver ikke kun drikke vin af et vinglas , det kan også bruges som vandglas eller børnene kan få serveret saftevand i det, så de også føler der er fest. Du kan vælge mellem forskellige størrelser af beholdere . Billige glas, kander og karafler lader dig servere alle typer drikke til enhver lejlighed. Stort udvalg af farver og mønstre - glas til hverdag og fest. Hos Værsgo finder du et stort udvalg af glas, drikkeglas og vinglas.


Vi fører mange forskellige mærker og i alle prislejer. Køb online her og få prismatch. Udvalget af vinglas er så stort, at mange risikerer en nedsmeltning, før de. Hos ILVA har vi sikret, at designet og funktionaliteten er i orden.


Vi har sørget for, at glassene ligger godt i hånden og er lavet af et solidt glas, så de kan tåle at . Har du set franske vinbønder drikke vin af små glas uden fo og har du på en bar i Italien fået serveret kølig hvidvin i et vandglas?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg