fredag den 9. januar 2015

Transportbur til hund

Transportbur til hund i hardplast. Passer både til små og store hunder. Godkjente transportbur for hund som skal fly.


Hundepoter har stort utvalg av stålbur, bilbur, reisebur, transportbur til bra priser. Valpehage har vi også for deg som ønsker det.

Association (IATA) kravene, slik at hunden kan reise trygt og komfortabelt. Zooplus byr på et utvalg av bur som oppfyller IATA-standardene slik at dyret kan. Søker du hundebur til bil til reise med hund?


Valg av hundebur, transportbur , sovebur eller bur til sove og nyte. Her finnes det så mye ulike typer. Bilbur har sine krav og kvaliteter.


Hos Musti finner du solide og praktiske transportbur til hunder i alle størrelser.

Sikker transport for din hund , så du . Reisebur til hund : Hundebur til reiser. HUndevesker og bur til bruk på fly. Gulliver reisebur til hund i hardplast med metalldør. Et solid bur som passer fint til reise og bilkjøring.


Buret har gode luftemuligheter. Skal du have transporteret din hund i bilen? Stort udvalg af billige transportbur , der passer til din hund.


Køb brugte hundetransportbur på GulogGratis. NAF har testet bur og seler til sikring av hund i bilen i samarbeid med syv andre europeiske bilorganisasjoner. Testen er gjort i regi av den . Vi har også kjente merkevarer som Herkules bilbur, med fler og selvsagt flygodkjente transportbur.


Men også andre hundebur for både store hunder og valper. IATA godkjent SKUDO kan brukes på fly, tog, buss osv. Dette er et transportbur til hund av meget god kvalitet.


Du finner dem i vår dyrebutikk på nett.

Skudo transportbur IATA 60x40x39cm. Kan håndvaskes, kan brukes hjemme, i bilen, hotell eller utstilling. De praktiske spennene i siden gjør buret enkelt å montere, mens håndtaket på . Mangler du en transportkasse til din hund ? Petworld har et stort udvalg af transportkasser, tasker og bure til hunde - Vi har prismatch, fri fragt og hurtig levering. En løs hund i bilen ikke trygt verken for deg, hunden eller passasjerene.


Den skal sikres, enten med bur eller sele. Selv om det er lettvint og koselig, bør du la .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg