tirsdag den 13. januar 2015

Omsøm av kjoler

Skaff deg en garderobe som både er miljøvennlig og unik, ved å forvandle brukte klær til sy-om-prosjekter. Kast deg på trenden og les vår guide her. Syverkstedet i Oslo var supert, og vi redesignet hver vår kjole.


I kofferten med hjem fikk jeg to andre kjoler fra Fretex som jeg kunne redesigne. DIY kjole , sommerkjole, stroppekjole, søm, omsøm , dress, summer dress.

Nå har jeg hatt en liten syraptus, og produsert en liten sommerkjole til meg sjøl (til venstre) , og en til skrånaboen (til høyre). Omsøm - hvor mange ganger skulle du ønske å kunne legge opp din bukse på en enkel og tidsbesparende måte ? På dette kurset lærer du de enkle grepene. Litt fikling er det alltid for å få slike greier pent, men når det er gjort er en ubrukelig kjole blitt et friskt skjørt.


Har du gode tips for omsøm av . Blant annet to kjoler fra Prada, som kjendisdesigneren Jenny Skavland. Mette- Marits nye satsing på gjenbruk, omsøm og miljøvennlig mote. KURS I KREATIV OMSØM AV KLÆR.

Henriettes innfall kom med en utfordring for litt siden om å vise fram redesign eller omsøm av gamle klær. Utfører: Omsøm og reparasjon av alle typer klær, også skinnklær. Hun har selv forvandlet en genser til . Svennebrev i kjole — og draktsøm.


Jeg har fått lov til å redesigne en kjole til vår kjære kronprinsesse, sier hun og viser fram før- og etter-bilder av Chloé-kjolen i et offwhite ullstoff. Ansvarlig: Anna-Brith Arntsen. Jeg har glemt å vise dere at jeg fiksa litt på en kjole her forleden kveld.


Utgangspunktet var en langermet hverdagskjole: Den . Vi har lang erfaring i reparasjoner og tilpasning av gamle kjoler. Kjole - og draktsøm-elever forvandler gamle festantrekk til lekre ballkjoler. Les også: Gjenbruk og omsøm – et alternativ til årets skoleball.


Omsøm er både morsomt, miljøvennlig og bærekraftig, sier . Vi tilbyr også omsøm av skinn. Med tid forandres kroppen, derfor tilbyr vi tilpasning av dresser og kjoler så kjolen passer livet ut. Skjørt og overdel med døm i livet. Overdelen har matlassert mønster og er . Redesignet kjole fra Fretex på Gjenbruksdagen i Fredriksta .

Det kan like gjerne være en kjole i en gammel film eller en sofa som. DIY, strikking, sitteunderlag, Tripp trapp sitteunderlag. Stripet rettstrikket stykke får gammel ullgenser som bakstykke. NORSK: Pia Tjeltas kjoler slo an blant norske kjendiser,. Hønefoss, Ringerike Åpne kart.


Norderhov bygdekvinnelag har møte i Norderhov kirkestue.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg