tirsdag den 13. januar 2015

Husbrannslange i skap

NoHa husbrannslange Junior i skap 50x50x17cm for innfelling i vegg eller montering på vegg. Slangetrommel med mm slange montert på skapdøren som . Forskrift om husbrannslange , Asker og Bærum. Noha husbrannslange 13mm x 22m Enkel å bruke og lett å koble til på vaskerom eller under kjøkkenbenk. Vann er et rent slokkemiddel egnet til å slokke brann i .

Forholdsregler ved bruk av vann som slukkemiddel: Vann må ikke brukes på branner i oljeprodukter, fett eller smør. Må heller ikke brukes til slukking i anlegg. Under her har vi gjort det enkelt for deg å se hvilke produkter vi kan tilby i ulike sektorer.


Du kan også velge å se alle produktene. Databasen viser et utvalg, men. NOHA brannslange på trommel 25m Fremstår som ny Skap medfølger Pris inklusiv mva. Et norskprodusert kvalitetsprodukt for deg ønsker et slukkemiddel som aldri går tomt.


NGP husbrannslange de fleste skap.

Passer fint inne i et skap i kjøkkenbenken. Et økonomisk og sikkert valg som ikke . Hei, Lurer på om noen har erfaringer med brannslange innfelt i skap ? Og eventuelle anbefalinger av produsent? Er dette noe en rørlegger kan . ITA husbrannslange type HB 1. Skap for innfelling leveres med en ramme beregnet for dette. Kjøkkeninnredning og benk med vask og skap på bad er inkludert i kontrakten.


Det leveres husbrannslange i skap på kjøkken. Det er montert husbrannslange i kjøkkenbenken i hver leilighet. Det er også montert husbrannslange i skap på vegg i alle korridorer. Kran åpnes og slangen testes. Utvendig solavskjærming med el.


Markiser over overlysvinduer med automatikk eller el. Husbrannslange i skap under vask. Solid skap med plass til to brannslokkere.

Kan monteres både innen- og utendørs og er laget for å tåle aggressive miljøer. Doble håndtak og tetningslist av .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg