tirsdag den 6. januar 2015

Skyggeplanter bunddække

Ellers tager naturen over og giver et bunddække af skvalderkål, brændenælder eller havepest. På planteskolen kan du læse på etiketten, hvor . På nordsiden af vores hus, der er meget skyggefuldt, har vi et bed. Her vil vi gerne plante noget kønt, der helt kan dække jorden, så vi slipper . Stort udvalg af flotte skyggeplanter , finder du hos os!


Planter man bunddække i sit surbundsbed mellem rhododendron,.

Skovbund: I naturen er de fleste bundplanter såkaldte skyggeplanter , der trives i. Skovjordbær, Fragaria vesca, er et fantastisk bunddække. Mellem buske og træer kan man vælge andre spiselige former for bunddække. Hvi juli - august, 1cm.


Plante bunddække under buske, langs hække og i bede. This Pin was discovered by Lene. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Find de bedste idéer inden for Haver.


Køb stauder velegnet til surbund hos Jespers Planteskole!

Vi har et varieret udvalg af fine stauder til dit surbundsbed. Køb online eller lån gratis trailer! Geranium er til både bunddække og solitært.


HOSTA er varieret, robust skyggeplanter , der er meget anvendelig. Skyggeplanter - disse planter trives selv i lidt solskin. Stauden tåler både skygge og tørke, den danner et tæt bunddække af sine store blade og . Bregner, hostaer og græsser kan sagtens vokse uden direkte sollys og danne et flot bunddække. Jeg har prøvet med tørketålende skyggeplanter , men det fungerer ikke i . Alternativ behandling af herpes simplex.


Efeu vokser normalt som bunddække , og kan derfor trives her. Tre gule buketroser, Goldilokks, er alle en lav rød buskrose eller bunddække , med et flot løv, kunne være Rotilla. Endelig er der to rosa klatreroser, benævnt . I vinterhalvåret er der tænkt på grønt bunddække , stedsegrønt, . Bunddække skal altid fremstå pænt og rent, og ikke bære præg af . Man vælger planterne efter lysforholdene, da det er vigtigt, at skyggeplanter bliver plantet i skygge og så videre.


Flere planter af hver slags.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg