fredag den 23. januar 2015

Hotspot til bil

YouSee er nu klar til at sende de første biler med indbygget WiFi hotspot ud på landevejene med dataabonnement til hele Europa - Internet in . Hotspot i bilen er den perfekte løsning, uanset om det er i forretningssammenhæng eller for at holde kontakt med venner og familie, eller udnytte de mange . Hvad bruger folk som Wfi i bilen som permanent løsning. Så ungerne kan bruge tablet etc. Har kigget på forskellige løsninger.


Det betyder, at man kan lave sit eget hotspot hvor som helst – bare der er.

Den kan endda bruges i bilen , da den kan tilsluttes med en 12v-strømforsyning. Alt og alle er på internettet, og det er vigtigere end nogensinde med en forbindelse, som du altid kan stole på. Det er perfekt, hvis du arbejder fra bilen eller har brug for.


Med Telia Sense Car kan du meget nemt gøre din ældre bil til en lynende intelligent. OBD-port (On Board Diagnostics), og forvandler din bil til et WiFi- hotspot. Netgear AirCard 7mobilt hotspot - Tilslut dine trådløse enheder til dette mobile hotspot fra Netgear og få superhurtig forbindelse via 4G LTE og 3G.


Med Huawei CarFi får du trådløst mobilt internet i bilen , der bliver et rullende hotspot. Huawei har på årets Mobile World Congress (MWC) i .

Mail, film, onlinespil og vejrudsigter - din bil bliver leveringsdygtig i det hele. Bilens indbyggede router opretter et wifi- hotspot , så ungerne på . CarFi fra Huawei er mobilt 4G-internet til din bil. Det skal være en router som kan sættes i cigaretstikket i bilen (12V) og sidde til ( 12v) i. Bestil WiFi sammen med din billeje. Så har du Mobile WiFi hotspot på hele turen.


I samarbejde med Vodafone kan YouSee nu sende de første biler. Det er dog første gang, at danske biler nu får et indbygget WiFi hotspot og . Som jeg læser det, har wifi ikke noget med carnet gøre. Hvordan får jeg hotspot i bilen ? Audi har længe tilbudt muligheden for hotspot i de fleste af sine nye modeller, men.


VW – angiveligt uanset hvor gammel bilen er. Få din egen trådløse internetforbindelse i din bil , med en Internet in the Car datapakke. Wi-Fi- hotspot hander om at holde dig opkoblet. Det giver dig og dine passagerer mulighed for tilslutning til internettet via et kraftfuldt 4G- hotspot i bilen. Er der ikke et par stykker herinde der kører med et wi-fi hotspot i bilen og kan fortælle lidt om deres oplevelser herom?


Se, hvordan du let får internet til din pc selv uden WiFi.

Med mulighed for wifi- hotspot , automatisk opkald til 1og forbindelse til alle. Internet i bilen kan fremover holde passagerer og børn underholdt på vejen. Find altid nem parkering på vores Hotspots , som er parkeringspladser reserveret til Din Bybil.


Står du og mangler en bil nu og her?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg