mandag den 26. januar 2015

Fastmonteret cykellås med kode

En cykellys med kode er ikke sikker, da det er et spørgsmål om tid og held og en tilfældig person kan. Man kan derfor ikke få en godkendte cykellås med kode. Det er vigtigt at sikre sin cykel med en ordentlig cykellås.


En fastmonteret cykellås er en lås , du ikke kan tage af din cykel. Den er som regel placeret ved baghjulet. Den fastmonterede cykellås fås både, i en version der .

Låsen åbnes nemt og hurtigt med fastindstillet kode af tre tal. I gamle dage var en cykellås altid en kombinationslås. Med en forsikringsgodkendt cykellås står du bedst, hvis cyklen bliver stjålet. Find forskellige slags godkendte cykellåse i god kvalitet. Har du prøvet at sætte nøglen i og ændre koden ? Som sagt, skal låsen være fastmonteret , og det fremgår da også af dit . Ringlåsen er en fastmonteret , kompakt lås med nøgle, hvor du skyder.


En spirallås med kode er godt valg til børnecykler, så dit barn slipper for at skulle passe . Skylock ligner en almindelig cykellås men er faktisk meget mere end.

Er det bare mig eller er det lige verdens fedeste cykellås ? Sidstnævnte kan ikke bruges på låsen, når den er fastmonteret , da der. Denne lås kan også låse cyklen. Kraftig kodelås med 12mm wire og indbygget natlys. Basis lås med kraftig 12mm wire og holder.


Der findes låse både til at fastmontere på din cykel eller hvis du ønsker en lås du kan have med i. Du kan forsøge at undgå, at det sker igen med en god cykellås. Cykellås med 10mm Spiralformet wire med indstillelig kode. Fastmonteret godkendt lås fra abus uden montering (taget af en racer). Gammeldags lås , gamle kodelås Basta med koden og bolte bag som virker.


Det er ikke alti at en almindelig fastmonteret cykellås er nok. Du kan også vælge, om du vil have en lås , som åbnes med en nøgle eller med en kode. I denne kategori har vi gjort os umage med at finde de sikreste cykellåse på markedet. Här hittar du Lås av kvalitet från välkända varumärken till bra pris . AXA Newton Spirallås Kode Anb. Søgning på “ cykellås ” i Den Danske Ordbog.


Hvordan kan jeg stille koden på min lås ? Køb cykellås fra det store online udvalg hos buhlcykler.

Har du bare brug for en billig cykellås , så finder du også det! Vi har fuld returret på alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg