fredag den 8. maj 2015

Energistyrelsen solceller

Du skal anmode om nettoafregning, hvis du gør brug af den strøm, som dine solceller producerer . Energistyrelsen håndterer administration af solceller. Inden du installerer et nyt solcelleanlæg, skal du søge om tilsagn til nettoafregning og evt. Det kan være spørgsmål vedrørende afregning af den strøm, et anlæg . Styrelsen konkluderer med afsæt i en . Der ydes ikke tilskud til solceller. Skal du flytte ud fra eller ind i et hus med solceller.


Vi søger om nettoafregning hos energistyrelsen og vedhæfter købsaftalen. Vi afventer svar fra energistyrelsen (ca. måneder). Ny lovfortolkning gør ellers lovlige solceller ulovlige. Derfor kan solceller ifølge klima- og energiministeren blive en. Med håndværkerfradrag kan du få dækket en del at etableringsomkostningerne.


Solceller solcelleanlæg etageejendom andelsforening. En række kommuner har opsat solceller på kommunale ejendomme eller har planer om at gø-. Partierne bag energiforliget sikrer nu dem, der har investeret i store solcelleanlæg i tillid til de gamle regler. Samtidig er der fundet en ordning . Den ændrede ansøgningsprocedure for pristillæg til solceller og husstandsvindmøller og andre mindre VE-anlæg indebærer .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg