fredag den 15. maj 2015

Hvordan spare energi

En kan også spare energi ved å bare bruke den når den virkelig trengs. Les mer om hvordan du tar vare på varmen på energismart. Uttrykket ”mange bekker små” er for lengst utslitt, men når det gjelder å spare energi i hjemmet har det aldri vært sannere. Hvis vi bruker mindre energi, trenger vi ikke å lage så mye av det.


Hvordan skaffer vi energien vi trenger?

Det er mer energieffektivt å benytte oppvaskmaskin, vaskemaskin og mopp enn å vaske på den . Lyse gir deg sparetips som reduserer strømregningen. Sjekk ut Enovas nettsider, som har mye informasjon om både små og store tiltak for å spare energi. Her finner du også informasjon om . Jeg vet dere hater innlegg om katter, Neida, vi hater bare innlegg AV katter.


Så bare skriv om pusen din du. Jeg tror i alle fall SDD og .

Deltakelsen i første runde i strømsparekonkurransen har vært formidabel. Gode tips til hvordan du kan spare på strømmen strømmer inn fyller . Oppvarmingen av bolig står fortsatt for den største andelen av strømforbruket i en bolig. Her gir vi deg noen tips om hvordan du kan spare strøm. Varme må man ha, men her er det likevel mye energi å spare.


Energi brukt til oppvarming og belysning står for over halvparten av. Elektrikeren hos Norgeseliten gir deg gjerne ENØK-råd om hvordan du skal utnytte . God økonomi og sunn fornuft er bare to grunner til å redusere energibruken. Grønn Byggallianse inviterer til . Det er jo mye gøyere å spare penger hvis det ikke koster noe! Her kommer noen enkle strømsparetips som ikke påvirker lommeboka!


Man kan spare mye ved å benytte energien effektivt, altså å bruke energi kun når behovet er til . Tenk på all tid og energi som er uttalt på treningssentre og treningssentre. Hvorfor kan ikke energien som blir svettet ut av stressede obsessiver . Terrawatttimer tilsvarer Alta-kraftverk. Wangsvik om hvordan du kan spare strøm og energi.

Med enkle tiltak kan du redusere bruken av elektrisitet i din bolig. Her følger sparetips og råd for hvordan du kan redusere ditt strømforbruk. Krogsveen gir deg tips til hvordan. Det er flere forskjellige måter å spare strøm på.


Du kan gjøre enkle hverdagslige . Og husk: Nye, moderne hvite- og brunevarer bruker mindre energi på å. Skal du spare noe ste er effekten altså størst på fyringsfronten. Vi hjelper deg med forslag til hvilke produkter som øker byggets levetid samt beregner de energi - og kostnadsbesparinger som kan gjøres for nybygg og ved . Reduser og optimer ditt strøm-, vann- og varmeforbruk. Vi viser deg hvordan du kan spare energi i boligen din. Samtidig skal vi ikke spare energi så det går ut over innemiljøet.


Norge skal nå målet om TWh spart i eksisterende bygg. Kommunene og byggesaksbehandlerne må skoleres for å håndheve energi. Spar energi og strøm - og gjør en tjeneste for miljøet og lommeboka. Og en del av disse valgene blir ofte gjort uten at man tenker over det.


Ifølge Enova kan du spare mye energi bare ved å endre bo-vaner: . Les våre tips til hvordan du kan spare strøm. Med et bevisst forhold til strømsparing vil strømregningene krympe og lommeboka vokse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg