fredag den 29. maj 2015

Hvad er synonymer

Et synonym (gr. syn-samme, onymon-navn) er et ord med samme eller næsten samme (nærsynonym) betydning som et andet. I ældre dansk sprog blev ordet . Nedenstående øvelse træner din evne til at finde synonyme ord eller vendinger, så dit lager af ord bliver større og mere varieret. Søgning på “ synonym ” i Den Danske Ordbog.


Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

Spørgsmål til kapitel Hvad har adjektiver og adverbier tilfælles? Hvad er problemet med adjektiver som nice, ba lovely og fine? Basisreglerne: Kommaets funktion er at vise hvad der skal adskilles, og hvad der. En af dem er brugen af - synonymer - altså at det samme indhold udtrykkes med. Betrygge betyder omtrent det samme som kavere.


I vores kulturkreds er en ”sort, slank og diskret box” et synonym for utilgængelighed. Rons optager ville være fremstillet irød oghvidplastik, både . Which of the two children is yours?

Hvad is a neuter singular pronoun with non-animate reference. In colloquial language, hvad is sometimes used attributively as a synonym for hvilken . Hvad angår historieskrivningen, så er den „mere end nogen anden Kunst Erindringens. Uldhåndskrabben stammer fra Kina.


Larver af uldhåndskrabber blev sandsynligvis fragtet til Tyskland med ballastvand på . Hvad koster det at bruge Legatbogen. Har jeg brug for Legatbogen. Hvordan redigerer og opdaterer jeg mine . Men hvad kendetegner de platforme, som bliver brugt til at sælge arbejdskraft. Som nævnt er der mange begreber og til tider synonymer i spil. KeglePortalen - Danmarks officielle kegleportal.


Du skal opfylde forskellige betingelser for at kunne gå på efterløn. Der gælder forskellige regler for forskellige aldersgrupper. Du kan se, hvad der gælder for dig . Lær om mormonreligionen og mød medlemmer af mormonkirken.


Moderne mormoner fortæller om deres tro og besvarer almindelige spørgsmål.

Med en jobannonce på Danskekommunerjob, kan du målrettet finde lige præcis den beslutningstager du har brug for, hvad enten du leder efter en topleder, . Oticon Medical vil gemme cookies på din computer for at hjælpe os med at forbedre vores websted. Men vi kan ikke se, hvem der har besøgt os, eller hvad enkeltpersoner har søgt eller klikket på. Der er med andre ord ingen fare for, at du som .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg