onsdag den 27. maj 2015

Husbrannslange krav

Forskrift om husbrannslange , Asker og Bærum. I boligblokker gjelder kravene fellesområder. Forholdsregler ved bruk av vann som slukkemiddel: Vann må ikke brukes på branner i oljeprodukter, fett eller smør. Må heller ikke brukes til slukking i anlegg. Med en husbrannslange har du ubegrenset tilgang på vann og kan slukke mye og lenge, i motsetning.


Fakta og krav om brannslukkingsutstyr.

Det har kommet en ny forskrift om brannforebygging, dette medfører at det blir strengere krav til brannvarsling. Vi har lagt ut hele §som omhandler . Husbrannslange er anbefalt som slukkeutstyr i bolig. Dette kan enten være husbrannslange som kan nå alle rom eller godkjent håndslokker.


Se i § i veiledning til forebyggende forskrift om krav og anbefalinger. Det kan være at forsikringsselskapet ditt har sine egne krav om hvordan. Minstekravet er en husbrannslange eller et sekskilo pulverapparat.


Det er krav til at skum – og pulverslokkere som selges på markedet skal være . Det kan enten være en husbrannslange , pulver- eller et skumapparat.

Alle boliger skal ha egnet slokkeutstyr. Slokkeutstyret skal monteres lett tilgjengelig og må. Denne anvisningen beskriver manuelt brannslokkingsutstyr i form av brannslange på trommel, håndslokkere og brannteppe. Den tar for seg krav , bruksområder,. Krav til ettersyn, kontroll og vedlikehold av håndslokkere.


Formstabil husbrannslange på rull – meter. Med vann som slukkemiddel går du ikke tom. En brannslange dekker et stort område og kan brukes på mange typer branner. I PRIVATE HUSSTANDER er det påbudt med minst et slokkemiddel (håndslokker eller husbrannslange ) samt minst en røykvarsler per bolig. Anbefaler meter husbrannslange på trommel, med strålerør i messing.


A eller høyere, eller liter skumslukker, eller husbrannslange. Housegards kg pulverslukkere oppfyller alle krav til slukkeutstyr. Det betyr krav til borettslaget og sameier om kontroll og iverksetting av tiltak, . Mange branner slokkes på et tidlig tidspunkt av beboer selv og det er krav til at alle. Minste krav til slokkemateriell for bolig er.


Egnet slokkeimiddel er husbrannslange eller et kg's håndslokkingsapparat. Godkjent vedlikeholdspersonell. En husbrannslange dekker et stort område og kan brukes på mange typer branner.


DSB) har følgende krav til brannslanger for at den skal være godkjent.

De aller fleste har benyttet en hageslange, og en . Dette er et spørsmål som omhandler krav i teknisk forskrift til plan- og.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg