torsdag den 14. maj 2015

Opkøb af møbler sjælland

Vi søger altid møbler , porcelæn, dansk design, glas, samleobjekter, lamper,. København og i Gilleleje i Nordsjælland - kører på HELE Sjælland ! Når et dødsbo skal tømmes efterlader det de pårørende i en svær . Vi tilbyder køb og rydning af dødsboer på hele Sjælland , Møn, Lolland og Falster. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Flytterester ved evt flytning til .

Dødsboer opkøbes på hele Sjælland. Hos Stigs Malerservice opkøber vi gerne forskellige møbler af både teak og. Står du med møbler og andre effekter fra et dødsbo eller anden flytning? Vi opkøber møbler i hele københavnsområdet og på resten af Sjælland.


Jeg kan aldrig få nok brugte retro . Opkøb af Retro Møbler og Lamper. Vi køber og rydder dødsboer på hele Sjælland. Generelt kan alle former for “indbo” have interesse – Møbler , lys og lamper, keramik, . Er der nogen der har en idé til, hvordan man får solgt sine gamle møbler ?

Jeg flytter og skal af med en masse gamle møbler og diverse. Særligt unikke møbler og genstande lægger vi selvfølgelig til side, så vi kan . Vi kommer på hele Sjælland og øerne. Jeg tilbyder desuden opkøb af hele dødsboer med fokus på diskretion og god konduite.


Du er altid velkommen til at komme forbi butikken med effekter eller møbler ,. Sjælland ved opkøb af dødsboer eller rydning af hele lejligheder. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på dine møbler. Vi har mange års erfaring i vurdering og opkøb.


Vi har et stort udvalg i møbler ,- lamper,- sølv og porcelæn. Kom og se vores store udstilling. Vi oplever ofte at der ved uvidenhed er smidt møbler og indbo ud der kunne være . Vi afhenter gerne dine gamle møbler. Vi har en erfaring lidt ud over det sædvanlige, idet de mange år med opkøb har givet en ballast og rutine der kommer vores . Alt indenfor istandsættelse af møbler ,bemaling 0g møbelpolstring fra rokoko til møbel. Vi byder gerne på deres møbel og giver dem mulighed for at indhente alternative tilbud.


DØDSBOER KØBES I KØBENHAVN OG SJÆLLAND. Dog er vi hovedsageligt på Sjælland. GoClassic køber dine møbler.

Forretningen har i de senere år taget en markant drejning, hvor hoved beskæftigelsen nu er opkøb af designer møbler i teak og palisander, der sælges engros til .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg