fredag den 15. maj 2015

Habo dørgreb 3164

Dørgreb af børstet syrefast rustfrit stål. Følgende tilbehør fås i 316-stål: langskilte, nøgleskilte, cylindervrider, cylinderringe . Dørhåndtaget i den bedste kvalitet fra Habo. Børstet syrefast rustfrit stål 316. Leveres med grebs-rosetter samt skruer . Habo 316-dørgreb i børstet rustfri syrefast stål.


Habo dørgreb af børstet syrefast rustfrit stål. Køb den online til en billig pris hos BygMax. Forhandler med mærkevarer til netpriser. Grebet har en længde på 11mm.


Medfølgende roset, og den passer til en dørtykkelse på - mm. Til yderdøre og indvendige døre. Rustfri stål, leveres med alle skruer og dørgrebspind. Passer til dørtykkelse fra mm.


HABO DØRGREB ATLANTA RUSTFRI MED NØGLESKILT. MM MED ROSET OG NØGLESKILT BØRSTET RUSTFRI SYREFAST STÅL 316-4. Vi har et stort sortiment af dørgreb , hvis dine døre mangler nye hænder.


Alt Ruko-Line til Habo samt andre dørgreb. Derfor er alle dørgreb og tilbehør fremstillet i endnu bedre AISI 316-stål. Hos Habo har vi produkterne, logistikken og ydelserne, der hjælper dig til at virkeliggøre dine bedste idéer. Arne Jacobsen dørgreb - Lys Bruneret Messing - LILLE model C30.


L-formet dørgreb fra Habo lavet i messing og med. Mpinolskrue til mm dørgreb MODELBILLEDE. Udendørs dørgreb i sort, SEATTLE.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg