mandag den 11. maj 2015

Flexit uni 3 kjøling

Varmeelement (EB1) (for UNI E). MIN UTETEMP for tilførsel av kjøling samt MIN HASTIGHET for tilførsel av kjøling. Flexit UNI ventilasjonsaggregat passer godt til småhus, eneboliger og mindre næringsbygg.


Ventilasjonsaggregat har høyeffektiv roterende varmegjenvinner . Ettermontere air condition til Flexit UNI3. Montere varmepumpe og bruke denne til kjøling , virker toppers det, vi har i.

Anlegget er et Flexit Spirit UNI med CIkontrollpanel. Jeg er ute etter å få anlegget til å få det så kjøling som mulig. Tilluft tempereratur går fra.


Tilleggsvarme er satt til OFF (av meg) Og til slutt. UNI bygger på det beste i tidligere Flexit -aggregater, men har også en rekke nyheter. Jeg har også et Flexit SL4R ventilasjonsanlegg med mulighet for å varme luften som pumpes inn. Hei , har selv luft-luft pumpe og villavent balansert. Har ett flexit UNI og CI6styre panel.


Serien dekker alle typer boliger.

Informasjon om bruk av styrepanel Flexit CI 600. Vi tar også forbehold om eventuelle trykkfeil som måtte oppstå. Bruke regulatoren eksternt eller med trykknapp. Utgang for summealarm med prioritet A. Flexit har levert sammen med CS 60-enheten eller som Flexit har anbefalt, kan integreres i systemet uten . Forslag fra Flexit var at vi får innluft i mediarom med avsug i teknisk rom. Aggregat UNI (med el.batteri) 18.


For teknisk rom er jeg mest bekymret for om det blir god nok kjøling. Avsug tilknyttet ventilasjonsanlegget for hvert av rommene. Har et defekt ventilasjonsanlegg av typen Flexit Uni som må byttes ut, samt styingspanel. Oversikt styrepanel CIFig Nr.


Beskrivelse Bryter for økt ventilasjon Bryter. Levering og prosjektering av kjølebatteri utføres ikke av Flexit. I denne dialogen aktiveres kjølefunksjonen, . Blendelokk UNI -Reserve.


The product is already in the wishlist! De er designet for balansert ventilasjon med kjøling og varmegjenvinning. Filtersett Heru 1S og 1S EC - Med tettelist ! Trinn brukes når det er mer enn 4-personer i leiligheten, når .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg