tirsdag den 12. maj 2015

Metalskabe vintage

Køb og salg af Vintage i Skabe, vitrineskabe o. Jean-Louis Domecq, jielde, gulvlampe, Vintage Jieldé arms gulvlampe . Det er primært disse franske metalskabe , du vil kunne finde i vores flotte sortiment på siden. Fransk Vintage Strafor Arkivskab Rum Med Trætop (pris pr. stk.) . Stort udvalg af antikke møbler købes og sælges i hele Danmark. Find brugte møbler billigt og spar .

Jeg er helt bidt af Factory Vintage og har fundet så mange lækkerier de sidste par dage. Det er råt, det er lækkert, det har patina og det gemmer . Vores anden store interesse er istandsatte vintage møbler fra Østeuropa. Herfra har vi egen møbel import – fortrinsvis køkken møbler, men alt hvad der er sjovt . Med skabe, reoler og hylder fra DeluxLiving får du ikke blot god plads til opbevaring. Du får også møbler, som giver rummet karakter og personlighed.


Bredt udvalg fra Nordal i Downtown metal skabe i flere farver og modeller. Rå og rustikke sorte metal skabe til gode priser finder du hos Højgaard interiør.

Et smukt laseret skab fra Bargi med rustikt vintagelook. Skabet er af genindvundet træ, fremstillet af antikke døre. Ontbrekend: metalskabe Houz. Grove jernmøbler, originale Jieldé-lamper, smukke franske metalskabe , enorme urskiver, gamle skilte og metalbogstaver. Indret med industrielle ting som metalskabe og fabrikslamper.


Et par lamper i industri-stil, en vintage sofa, og et sofabord i moderne design . For at blive ved skolemøbler et øjeblik, faldt jeg også over disse meget rustikke men ret fine metalskabe på Gul og Gratis. Møbler fra disse producenter er typisk mellem og 1år gamle, hvilket er med til at give dem den helt rette ” vintage feel”. Metalskabe klar til levering i midten af august. Trendy I Still Fall In Love With This Amenity Space . Aalborg Bæredygtighedsfestival Søndag den 11. Naturens dag BIAVLSARRANGEMENT PÅ NATURENS DAG Kl.


Brooklyn vægskab hvid Vægskab i metal med glaslåge. Se flere modeller i metalskabe. Et bevis på, at Vintage Lockers kan se Ah-mazing i hvert værelse. Søger du efter tapet med metalskabe eller bogreoler eller palmeblade, så kig lige her!


Woodi byder på alt lige fra retro legetøj, rå reoler, originale Københavnerlamper, metalskabe til unikke plakater.

Vinyl vs aluminiumsvindue Vinyl vs aluminiumsvindue Vinduer. Sådan restaureres vintage metalskabe Sådan restaureres vintage metalskabe. Sammenlign priser og læs anmeldelser af chic antique Møbler.


Klik her og find den bedste pris nu! Af factory vintage produkter kan nævnes metalskabe , fabrikslamper, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg