fredag den 8. maj 2015

Gelænder til trappe

God kvalitet til den rigtige pris. Vi har din nye håndliste i Træ eller Rustfrit stål, med Fri Fragt. Beregn pris, design og bestil med det samme! Sammensæt dit unikke gelænder med vores forskellige.


Her finder du et udvalg af SILVANs trapper , loftstrapper, tilbehør m. Fagmanden vil derfor her sætte et nydeligt gelænder op direkte på muren.

Et gelænder er en form for afskærmning på en trappe , altan eller terrasse, der skal sikre, at du ikke falder ud. I bygningsreglementet er der krav . Find nyt og brugt indenfor Andre byggematerialer til billige priser på DBA. Som kan laves i mange forskellige udformninger og materialer. Vi fremstiller gelændere så de passer til kundernes eksisterende trapper , f. Her ønskede kunden et gelænder til sin trappe , hvor . Bredt sortiment i trapper , gelændere og tilbehør.


Design din individuelle trappeløsning - Bestil online i sikker webshop. Leder du efter et nyt gelænder i glas?

Håndlister i træ, stål og glas. Se vores gelænderguide herunder. Find det rigtige gelænder til trappen. Stål, træ, glas, smedejern mv. Du kan finde et gelænder i mange materialer, i mange designs og til mange . Komplet gelænder i maritim kvalitet.


Gelænder til trappe repo fra DOLLE. Et rækværk eller gelænder er en skinne, som forhindrer fald. Fremstilling af CE-mærkede kvalitets altaner, trapper , gelænder , porte og meget andet.


En trappe med gelænder i træ (fotograferet oppefra). Bygningsreglementet, se afsnit 3. Vi bor i et hus med en trappe til 1. Custom Made gelænder i smedejern fremstillet præcist i mål til din trappe. Hvad siger AM-loven om gelænder på en trappe ? Trappe Amaliegade København.


Hos Gødstrup Smedje kan vi fremstille og montere enhver form for gelænder til trapper , altaner og åbne etager. Ring for en snak om jeres ønsker og behov. Materiale: Hvidlakeret stål med værn udført i børstet rustfrit stål, påmonteret fuldstavet egetræstrin .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg