torsdag den 28. maj 2015

Print selv klistermærker papir

Jeg er på udkig efter nogle klistermærker , jeg kan sætte på nogle af de. Jeg tænkte derfor på at printe dem selv , da det må kunne gøres billigere på den. Du skal blot være opmærksom på at der er tale om mærker af papir.


Og hvad hedder dette papir ? Hvidt papir til laser-printere, inkjet-printere og kopimaskiner.

Hele ark kopi- og laser etiketter. A4-etiketter på ark med udstansede etiketter, du selv kan printe på i en almindelig. A-etiketter på ark, hvid mat papir , Avery størrelser og mange andre, A-4 . Vælg etiket til: frost,vin,dæk,kemi,faremærker,CE,stregkoder, GS1-12lukke- etiket,kabler,varemærkning,kosmetik,maskinskilte. Design selv klistermærker , individuelt eller på ark.


Det er vel bare et stort klistermærke i Astørrelse som man så pu. Hvis store-købte klistermærker synes for generiske eller dyrt , eller du bare ikke kan finde det, du leder efter, kan du spare penge og oprette personlige klistermærker selv derhjemme ved hjælp af.

Tænd din printer og load mærkat papir. Vi printer klistermærker , stickers og labels velegnet til både udendørs og. Kan man lige som billeder selv printe klistermærker ud. Her får du et prisbilligt alternativ til de originale Dymo LabelWriter etiketter. Du kender allerede den høj kvalitet fra Avery mange andre etiketter.


Klistermærker og streamers til bil, hjem og skilte. På webshoppen du kan selv bestemme størrelse ved at indtaste den. Vi har et bredt udvalg indenfor klistermærker med tryk, hvor du kan få din egen tekst eller logo på . Print på folie, papir og lærred. FreeDesign-værktøjet og lav dine egne print selv klistermærker.


For indvendigt brug, tilbyder vi MC hvidklæbende papir , som har en tykkelse på . Det gælder både de populære etiketter og labels, klistermærker på Aeller Apapir , samt Avery fotopapir til inkjet og laser og visitkort du selv kan printe på. Vi er glade for at høre, at du er så glad for dine klistermærker , at du har bestilt flere af dem. Vi ser frem til at handle med dig igen i fremtiden.


Transparente klistermærker , Midlertidige tatoveringer, Papir klistermærker.

Vi kan indlægge metal folier eller bruge specielle typer papir , der giver helt . Du sætter selv din egen klippelinje. Gå på opdagelse i vores hobbyartikler og find bl. Vi har flere skønne produkter og idéer, end du drømmer om. Vores populære standard- klistermærker bruges til alverdens formål, som fx streetpromotion og butiksvinduer.


Super hjælp til print af flotte hæfter til cisv lejr. Hvad end der er tale om adresse- eller postlabels, etiketter, klistermærker ,. Alle labels på Apapir er klassisk firkantede i hvid og mat selvklæbende papir ,. Aarkene med dine labels i din printer, og du kan nu printe dine labels ud. Avery software - den hurtige og nemme løsning til at printe etiketter og kort. Produktnyhed - print selv armbånd.


Anvendelsesmuligheder inkluderer fx stickers, bil streamers og facader. Hos Søstrene Grene finder du inspiration til kreative projekter for både voksne og børn. Hvordan udskriver jeg gennemsigtig klistermærker med min printer ? Selv om printere typisk udskrives på almindeligt hvidt papir , de er på.


Vester Kopi tilbyder konturskårede klistermærker , stickers, og folieskæring i alle mulige former, farver og størrelser lige til at tage af arket klar til montage. Skræddersyede klistermærker i Aformat med tekst og logo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg