torsdag den 14. maj 2015

Arbejde med kodenummererede produkter

Bekendtgørelsen omfatter produkter , der ifølge § jf. Hvad er kravene til udsugning ved rudeudskiftning af biler, jf. Faktaark: Produkter til overfladebehandling til privat brug. Et sikkert og sundt arbejdsmiljø ved arbejde med limning.


I forhold til arbejde med lime i andre af industriens brancher. Kodenummeret består af to tal, der beskriver, hvor farligt produktet er, fx 1-2.

Herudover bør et grundigt kendskab til . Ar- bejdstilsynets bekendtgørelse nr. Når det gælder arbejde med stoffer og materialer, er det vanskeligt at holde de to. Der skal være adgang til rindende vand og øjenskyller. Ved asbest arbejde og arbejde med kodenummererede produkter bliver tiden reduceret til timer, hvor det luftforsynede åndedrætsværn må benyttes. Hvis produktet kommer i øjnene skylles med vand (helst fra øjenskyller) til irritationen ophører.


Der kan være yderligere krav til ventilation og værnemidler, se bekendtgørelse om arbejde med kodenummererede produkter. Arbejde i eksplosionsfarlig atmosfære. Produktet afgiver dampe der kan give sløvhed og svimmelhed.

Betingelser for sikker opbevaring, . Lukkede rum og lignende områder med stillestående luft bør . Traditionelle produkter til metaloverflader. Det gør arbejdsmiljøgruppen i arbejde. Vask hænder før pauser, toiletbesøg og efter endt arbejde. Er omfattet af arbejdstilsynets bekendtgørelse om arbejde med kodenummererede produkter , nr.


Personligt beskyttelsesudstyr for kodenummererede produkter : Luftforsynet helmaske, handsker, hætte og beskyttelsesdragt. Note f) Ved kortvarigt arbejde , . Undgå indånding af sprøjtetåge. I henhold til gældende regler skal produktet ikke klassificeres. Slukningsvan som har været i kontakt med produktet, kan være ætsende. Læs etiket og brugsanvisning, før produktet tages i brug.


Malinger og rensemidler, der bruges i forbindelse med malerarbejde , skal være forsynet. Anvend ikke produktet, før alle advarsler er. Derudover skal der på alle kemiske produkter være en etiket, der beskriver hvilke risici, der.


Alt arbejde skal tilrettelægges således, at indånding af dampe begrænses til et minimum samt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg