tirsdag den 19. maj 2015

Kunst og håndverk oppgaver 10 klasse

Her finner du ulike typer undervisningsmateriell, læringsressurser og gode eksempler. Dette undervisningsopplegget i kunst og håndverk tar utgangspunkt i. I denne oppgaven skal det være fokus på miljø og gjenbruk. Elevene finner kreative måter å gjenbruke olabukser og skape nye bruksgjenstander.


I kunst og håndverk fikk 10. Bildene er hengt opp i hovedinngangen ved skolen.

Oppgaver i kunst og håndverk. Picassomaleri, oppgave gitt av studenter fra HIO. Dekker kompetansemål i matematikk, naturfag, kunst og håndverk , samfunnsfag, norsk og. På under to minutter er et ferdig skredderskydd sett på oppgaver med fasit klart for deg!


Læreren må registrere klassen først. Innlegg om Kunst og håndverk skrevet av teknologiogdesign. HiOA-ansatte et undervisningsopplegg i Teknologi og design for 9. Utgangspunktet var i kompetansemålene etter 10.


Blir det lagt til rette for trearbeid i kunst og håndverk i Tromsøskolen, og hvordan undervises det i ulike.

Det har vært en fornøyelse å gå i klasse med dere. Fra barneskolen er det kun to oppgaver i harde materialer. Dette heftet er til deg som skal undervise i faget Kunst og håndverk i en klasse med. For å oppnå mestring, må aktivitetens krav tilpasses elevens nivå.


Klassen lager spåer med taktile overflater og spår . En undervisningsressurs i Kunst og håndverk. Du finner oppgaver , tips, kompetansemål og ulik inspirasjon i menylinjen over. På veggen blir det lagt ut nye. Illustrasjoner trinn laget til sitater fra Romeo and Juliet og til Villanden.


Historikk, tradisjoner, ideer og oppgaver til utforming. Landart- prosjektet i Kunst og Håndverk. Her skal de lage et lite stykke kunst ute i . Der finner du mange og varierte oppgaver fiks ferdig til å printe ut.


KRLE, matematikk og kunst og håndverk , og består av ni aktiviteter knyttet til barn på flukt og. Undersøkelsen kommer fram til at elever, gjennom kunst og håndverk , kan utvikle en bred. En blogg om digitalt arbeid i kunst og håndverk.


Jeg skal snart lage en oppgave der elevene og jeg skal arbeide med selvportrett som tema. De skal lage sine egne memory-spill.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg