fredag den 22. maj 2015

Trappelister alu

Har du spørgsmål vedrørende vores sortiment i tæppe- og trappelister ? Når du køber nyt gulv skal du huske også at købe nye skinner, alu skinner, messing skinner eller overgangsskinner for at få en pæn afslutning af gulvet. Kæmpe udvalg af lister til gulv og trappe. Find alu profiler, niveaulister, trappekantlister og flere. En trappeforkant er en flot løsning til trappen og den giver trappetrinene en rigtig god skridsikring. Hos Gefion PROfiler er vi specialister i profiler i aluminium , rustfrit stål og messing.


Vi har stor erfaring med udvikling af specialprofiler til individuelle projekter og . Beskyt dine trapper med denne trappeprofil i aluminium. Den både beskytter trappen og gør den mere skridsikker. Basis gulvprofil i aluminium , og den skal sættes sammen med gulvprofiler i topserien.


Flad profil der er velegnet til samling af gulvovergange. Kan bruges til trægulve og . Du kan handle hos Carl Ras både som virksomhed og privat og hos os kan du finde de rette alu profiler, tætningslister, børstelister eller hvilken type liste du nu . Opspartlingsliste af PVC til vådrum - PJ30. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Profilerne kan rengøres med almindelige rengøringsmidler. De fleste profiler leveres i farverne ALU , . Så har du brug for nye gulv- eller trappelister , og synes du det lyder.


Det er de, fordi de først og . Trappelister i aliminium og mønster.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg