onsdag den 20. maj 2015

Bygge støttemur naturstein

Det å bygge støttemur er ikke noe å ta lett på. Ved naturstein -murer og støttemurer med høyde over 90cm. Jeg lurte på om noen har erfaring eller gode tips ved muring av støttemur i naturstein ? Det er ikke tørrstabling, men sprengt stein i størrelse . Passer godt i veiskråninger, parker og hager.

Kan brukes til forholdsvis høye murer, og bygges uten bruk av mørtel. Bygg en ramme (saling) og strekk ut muresnorer for å få muren rett og med riktig helling. Tørrmuring er å lage konstruksjoner med naturstein uten bruk av bindemiddel.


Natursteinen er gjerne hentet lokalt og har varierende form og størrelse. Tips fra Steinspekteret: hvordan legge forskalingsblokk og støttemur. Anleggsgartner Svein Dalen viser deg hvordan du lager en støttemur på en enkel måte.


Slik gjør du når du skal i gang med å sette opp mur. GRUNNARBEID FØR STØTTEMUR MONTERING - Duration: 1:41.

FREMGANGSMÅTE FOR MURING AV STØTTEMUR I TERRENG. Ved bygging av en stor terrengmur kreves det kunnskap for å bygge og det krever stor stein. Finn ut hva det koster å bygge støttemur og hent inn pristilbud på støttemurprosjektet fra de . Veiskjæring hvor en forholdsvis stor høydeforskjell mellom vei og tilstøtende terreng tas opp ved en støttemur i naturstein kombinert med bevokst skråning og. Bygging av støttemur i naturstein opp mot kommunal vei. Støttemur – Selvprodusert fra Systemblokk.


Vi har lang erfaring med naturstein og steinblokker fra våre leverandører Asak. På kort tid kan du tørrstable en pen og praktisk støttemur i hagen. ReCon støttemur system er et spennende. Vi har en skråning med mye stein, hvor vi ønsker å lage en liten mur til støtte, av natursteinen som finnes der allerede, samt lage et platå for å . FOTO: Minera DET HELLER: For at ikke myren skal rase sammen idét du snur ryggen til den, må du bygge den med 8-graders helling . Hva med å bygge en støttemur for å ramme inn innkjørselen eller lage en spennende terrasse i hagen?


Vi leverer støttemur i betong, skifer og granitt. I stedet for mur ble det lagt ut heller fra Dale Naturstein. Gir fin kontrast til øvrige murer på tomten. Med opplegg for lys begge sider.

Du kan bygge støttemur ved hjelp av betong-elementer, eller på tradisjonelt vis med naturstein. Som alltid er jobben enklere med riktig verktøy. Pris (synkende), Mest besøkt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg