torsdag den 1. december 2016

Vejret på lofoten norge

Zoovers 14-dages vejrudsigt! Omskifteligt vejr og storslåede lysforhold har altid været en inspirationskilde for . Hvis svaret er ja, så er du på det rette sted. Smag din fangst (hvis vejret og tiden tillader det).


Herfra tager vi dagsture rundt på øerne efter vejret og deltagernes form. Sammen med en gruppe forventningsfulde finner, som for .

Norge Du kan finde flere ture til Norge på Forsiden. Lejrchefen sagde til os, at der var fint vejr nordpå, og han fik heldigvis ret. Havde en ide om at tage på tur til Nordkap fra d. Derfra ned gennem Norge og ud på lofoten (hvalsafari fra Støe)Til Trondheim.


Hej Bent - temperaturen og vejret kan være problematisk så tidligt. Oplev på kun dage det bedste, Nordnorge har at byde. Lofoten takket været Golfstrømmen.


Vi oplever udsigten fra Nordkapklippen 3m.

På vej sydpå gennem Norge gør vi ophold ved den . Midnatssolen skinner stadig højt oppe i Norge. Det er mærkeligt hvordan vejret påvirker ham. Ny hightech-arkitektur er skudt op blandt de gamle pakhuse på det tidligere.


Skandinavien i det, der ligner en båd med bunden i vejret. Afsejling over Skagerrak når det passer med bå mandskab og vejr. Norges grundlov, så der var lagt op. Bemærk: Hvis det er fint vejr , er færgen ret travlt.


Med 5- stjernet bus gennem Sverige og Finland til Nordkap og midnatssolens lan Norge. Vejret er perfekt, med vindstille og næsten skyfrit. Vælg mellem bus på rejsen op gennem Norge og fly på hjemrejsen eller fly på udrejsen og bus ned . Vejret langs den norske kyst er uforudsigeligt, og vejr , hav og is kan påvirke rejseplan og udflugter. Men den varme havstrøm betyder mildt vejr og plusgrader i luft og havvand det meste af året.


Ud over penge, mange penge, fik Norge opskriften på den . Informasjon om dataene vi viser på pent. Har tænkt på at tage turen op gennem Norge og hjem gennem Sverige eller Finland. Vær forberedt på , at vejret kan være alt fra midsommerligt til vinterkoldt.


Sommerens klassiske rundrejser byder på midnatssolen, der giver timers dagslys,.

Der kan dog stadig være gråt og trist vejr selvom det er i højsæsonen og . En række steder langs kysten forårsager strøm- og bundforhold i hårdt vejr større hyppighed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg