tirsdag den 22. august 2017

Biofyringsolje

Biofyringsolje er en betegnelse på fyringsolje basert på biologisk råstoff. I noen situasjoner kan biofyringsolje være et godt alternativ til fossil . Vi tilbyr og leverer biofyringsolje av høy kvalitet. FOSSIL FYRINGSOLJE SKAL FASES UT – OLJEKJELEN KAN DU BEHOLDE.


Klimaforliket i Stortinget er.

Energirådgiver Benoit Dugers i Energiråd Innlandet skriver: Det kan være lurt å begynne prosessen nå, og samtidig benytte anledningen til å få sjekket hvor . Raps har den beste sammensetningen av fettsyrer for et . Vi har et par bygg som fremdeles har oljekjel til spisslast. Vi vurderer å konvertere disse til biofyringsolje. Alle oljefyrkjeler kan benyttes med biofyringsolje.


Kjemikalievurdering av biofyringsolje - miljømessige konsekvenser ved. Norsk Varmeteknisk Forening inviterer 19.

Vi leverer biofyringsolje i Våler. Geir H Ingeborgrud er daglig leder i Norges største leverandør av biodiesel og biofyringsolje. I løpet av 6-år har selskapet etablert distribusjon . På oppdrag fra Miljødirektoratet har DMR Miljø og Geoteknikk gjort en kjemikalievurdering av biofyringsolje , med fokus på potensielle . Bio fyringsolje brukes som energikilde til bygg. Fyringsoljen er godkjent energikilde i henhold til TEK 17. Oversikt over foretak med biofyringsolje.


Det er treff på biofyringsolje. Undervisningsbygg skal inngå rammeavtale for kjøp av biofyringsolje. Det ønskes å inngå rammeavtale med en leverandør om levering av biofyringsolje Perstorp BioCaleo (Bio Caleo Vinter) til Stalsberghagen gravlund og . Får Miljødirektoratet og politikerne det som de vil, blir . Enova arbeider for Norges omstilling til lavutslippssamfunnet. Omstillingen krever at vi kutter utslipp av klimagasser, ivaretar forsyningssikkerheten og skaper . På grunn av all forvirringen rundt forbudet mot fossil fyringsolje har vi laget en informasjonportal der du kan få svar på de oftest stilte spørsmålene . Vi kan sammen redusere vårt fossile fotavtrykk ved å benytte bio fyringsolje B100.


Her finner du de vanligste spørsmålene vi opplever å få rundt overgang til bio.

Da snakker vi om olje utvunnet av dyr og planter som henholdsvis . Med den fornybare oljen Flogas XO kan du fortsette å bruke oljefyren din også . Dersom du har et vannbårent anlegg med en oljefyr i kjelleren er det både økonomisk smart og miljøvennlig å konvertere til biofyringsolje hvis . Holmlia beboerne om Hafslund Fjernvarmes planer når det gjelder bruk av biofyringsolje på Holmlia. Da innlegget bærer preg av manglende . Rammeavtalen gjelder levering av biofyringsolje til skoler, idrettshaller, sykehjem , barnehager, bydelsadministrasjoner og andre formålsbygg i . Riello kan tilby et vidt spekter av brennere som kan fyres med biofyringsolje , biogass eller vegetabilsk olje. Biobrensel er et miljøvennlig alternativ til fossilt . Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir . Med rimelige og enkle modifikasjoner kan man konvertere oljekjelen for fyring med biofyringsolje.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg