tirsdag den 29. august 2017

Hyldeknægt egetræ

Med hyldeknægte i træ kan du netop skabe nogle helt unikke hylder, der vil bidrage til hygge i stuen, soveværelset, køkkenet, eller hvor end du har brug for lidt . Vi har hyldeknægte i forskellige udformninger, og du kan se hele udvalget online her. Besøg IKEA, og se veldesignede hyldeknægte. Blomster og pyntenips ender tit i vindueskammen, men med forårets komme kan det være besværligt at skulle flytte alle sagerne, når den friske luft skal ind. Kantforfasede kanter på langsider.


Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.

PN HYLDEKNÆGT OPPRES 350X4HVID. HABO HYLDEKNÆGT 170X170MM RUSTFRI MAX. Bygma fører et stort udvalg af væghylder og hyldeknægte. Du finder mange forskellige størrelser af limtræshylder i fyr og hylder i sort og hvid melamin. Understreg storbystilen med grove hyldeknægte i et industrielt look, eller skær dem selv af samme type træ som hylderne.


Add more garderobestang - ege træ Add more fra Nordic Function er garderobestang i lyst egetræ og metal hyldeknægt i hvid. Til montering af lette hylder kan du vælge hyldeknægte af enten firkantede, hule stålrør eller af lamineret træ. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til.


Hyldeknægte af træ fjedrer dog ved stor belastning,.

Varenummer: GROW48- eg -sort-stål. Smuk og enkel bøjlestang med plads til 2-bøjler eller S-kroge. Passer perfekt til en mindre entre, men også genial i soveværelset som afsætningsknage for det . Stærke priser og stort udvalg af hyldeknægte til din bolig her i dansk e-mærket webshop. Da hyldeknægtene er fremstillet af brugte materialer, er hvert eksemplar unik og kan variere i udseende. HEJLSMINDE hylder i rustikt kontor.


ILBRO væghylde og magasinholder i massivt træ. Sort billedhylde AGERUP med trendy. Her finder du vægskinner og hyldeknægte til gode priser! Hos Harald Nyborg forhandler vi hyldeknægte , bæringer og vægskinner til vægge. Køb alt hvad du skal bruge og lav din egen DIY lampe.


En dekorative og funktionelle lampe fra danske upcoming designere. Smarte hyldeknægte fra House Doctor i messing Køb dem sammen med hylden i marmor fra House Doctor eller brug din egen plade. En svævehylde – altså en hylde uden synlige hyldeknægte – er en perfekt løsning til. Køb beslagene i forskellige størrelser så de passer præcist til din hylde.


Vi sælger her hyldeophæng og hyldeknægte til hylder. Købes stykvis til billig pris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg