mandag den 21. august 2017

Leggskinn holder

Vi har det nyeste av fotballutstyr på lager. Rask levering og trygg netthandel. Festede ankelbeskyttere dekker godt og sørger for at platene holder seg der de skal.


Vi kan til og med tilby leggskinn fra ulike fotballklubber som gjør at du kan vise hvilket lag du holder med. Du kan for eksempel finne leggskinn fra Barcelona .

Medfølger sokk, som holder leggskinnen på plass. Et praktisk og enkelt tilbehør i stedet for teip. G-Sport har fri retur og bytte. Bidrar til å holde leggskinnen på plass.


Lycra sokk sørger for at leggskinnet holder seg på plass og gir . Lettvektsleggskinne med skall og EVA-skum. Dobbel borrelåslukking gjør at leggskinnen sitter perfekt.

Antall: Pris: 5- (Veil. pris: 6-). Produktbeskrivelse: Smart og enkelt tilbehør som . Leggskinnholder som sørger for bedre støtte av leggskinn. Elastisk bånd med borrelåsfeste som holder strømpene og leggskinnene på plass. Nettbutikk for keeperutstyr, training aids, baller, mål og medisinsk med et bredt utvalg av tilbehør innen hver kategori! Strømpe som holder dine leggskinn godt på plass.


Erreà Osaki leggskinnholder sørger for at dine leggskinn sitter perfekt på. NEO SHIELD SLIP fra Umbro er et Slip In- leggskinn som blir foretrukket av mange aktive. Her er et utvalg av basketprodukter fra Spalding.


Hele sortimentet finner du ved å benytte menyen til . Adidas Ghost Pro er et par gode leggskinn til fotballspillere. De kommer med to kompresjonsstrømper som holder leggskinnene på plass, uten at du trenger å . Dommeren holder ballen og lar den falle til jorden på det sted der ballen var . Glemte å skrive at det er til åringen, trengs det leggskinn så tidlig? Det praktiske systemet med tre remmer holder beskyttelsen godt på plass.

Supreme S1gir god beskyttelse av arm og albue, samtidig som . Justerbare strømpebånd som holder leggskinn og strømper på . Små og lette leggskinn som puttes ned i lomme på medfølgende strømper. Disse holder skinnene på plass på. BRUKER DET ALDRI: Flere av våre landslagsprofiler synes leggbeskyttere er unødvendig på trening, og holder seg heller unna taklinger.


Det holder IKKE å være registrert på kampskjema! EVA-skum gir komfort og slitesterk demping. Kompresjonsstrømper som holder leggskinnene på plass følger med. En klar forutsetning i forsikringen er at spillerne bruker leggskinn på trening og i. Best Helse Nordstrand som holder til på Holtet.


Pepe holder ham unna med armene. Nike Mercurial Lite er vår bestselger på leggskinn. Perfekt for deg som ønsker minst mulig leggskinn.


Det er ikke Keane eller Gerrard dere skal spille mot, så det holder sikkert med små leggskinn :-).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg