mandag den 28. august 2017

Husbanken kontakt

Ta kontakt med kommunen eller bydelen du bor i. Det er satt øvre grenser for hvor høy inntekt du kan ha. Med noen unntak kan alle over år søke. Ikke vær redd for å ta kontakt , vi er her for å hjelpe deg. Kommunen har all kontakt med deg som søker. Husbanken og kommunen samarbeider om bostøtteordningen . For hjelp, rettleiing og endring, ta kontakt med:.


Regjeringens visjon for boligpolitikken er at alle skal kunne bo trygt og godt. Du finner mer informasjon om . Det er kommunen som behandlar søknaden din og har all kontakt med deg. Har du spørsmål du ikke finner svar på her, . Bostøtte kan du søke dersom . Lett for brukerne, og effektivt for kommunene . Tjenesten skal bidra til at tjenestemottaker får økonomisk tilskudd eller lån til å . Porsgrunn som behandler søknadene og har all kontakt med deg som søker. Hvor er bostøttekontoret i . Det er Nav som behandler søknaden din og har all kontakt med deg.


For å søke om startlån kan du ta kontakt med Servicetorget på telefon 57 . Hvis det er behov for kontakt med rådgiver for startlån kan du avtale en time på telefon eller . Trenger du råd og veiledning, ta kontakt med Boligtjenesten på telefon. Startlån Til toppen av siden - kontakt Inger Johanne Olsen. NAV som behandler søknadene og har all kontakt med deg som søker. Ved vedvarende mislighold vil kredittinstitusjonen ta kontakt med . Kontakt oss også på sosiale medier:.


På husbanken sider kan du velge eSøknad eller laste ned søknadsskjema. Sjekk om du kan få bustønad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg