torsdag den 17. august 2017

Brukt båt

Rimelige brukte småbåter som passer godt til vinterbruk. Høsten er som regel en bra tid å kjøpe båt på. Det kjedelige er at man ikke får brukt den før neste sesong. Men hva gjør vel det, når det er store . Skal du selge eller kjøpe bruktbåt.


Det er tid for kjøp og salg av bruktbåter,.

Askeladden, Uttern, Yamarin er blant de mest populære merkene. Enten du vil ha en RIB, cabincruiser eller snekke finner du både nye og brukte båter på . En båt som er CE-merket for seks personer kan fort bli liten om dere er fem i. Kjøper du bruktbåt i vintersesongen, er det viktig at du holder igjen en sum . Men like viktig er en fysisk gjennomgang av båten. BÅTDRØHvis du har tenkt å kjøpe deg bruktbåt , er det viktig å være obs på mange ting. Er du på jakt etter ny båt , kan du like gjerne slå til nå.


Du sparer ingenting på å vente til høsten. Bruktbåt - brukte båter , båt, båtverkste bruktbåt , båter, båtmotor, båtforhandler, båtforhandlere, båtutstyr, båtopplag - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Hva slags båt er riktig for deg, og hva skal du se etter? Forstår at visma skal lage en bilag når jeg velger Salg av eiendel. Båtsesongen er rett rundt hjørnet og for mange er vårens båtmesser startskuddet. Vi nordmenn er over gjennomsnittet båtinteresserte, . Fire personer i Bergen og Stavanger er politianmeldt for millionsvindel i forbindelse med import av båter fra utlandet.


Vurderer du å tilbringe sommeren på sjøen? Styr unna skjærene og følg disse tipsene når du skal kjøpe deg bruktbåt. Usikker på om du skal kjøpe ny eller brukt båt ? Vi tok en prat med Vetle Børresen i Båtens Verden for å få tips og kartlegge fordeler og ulemper . En mulighet er å kjøpe en bruktbåt med båtplass.


Bruk alltid skriftlig kontrakt og få båten sjekket av en båtkyndig. Da styrer du unna de verste skjærene, sier regiondirektør Torgeir Øines ved . Dette er en båt som har blitt lite brukt , kun 5timer. Den kommer nettopp servet hos Westplast på motoren, samt den har blitt bunnsmurt.


Den mest solgte båten her til lands er som kjent bruktbåten. Og grunnen til det er naturligvis at det i utgangspunktet er billigere å kjøpe brukt. Cabo fritid tilbyr også et bredt utvalg av brukte båtmodeller.


For seilbåter: Sett seil før kjøp. Kjør i full rulle i minutter og følg .

Hvilken konsistens er det på oljen? Den svake norske kronen gjør det lite lønnsomt å se etter brukte båter ute, om du ikke er ute etter noe helt spesielt. Første bud er en god kontrakt om du skal kjøpe deg bruktbåt. Men det er like viktig å sjekke båten under vannlinja, anbefaler Forbrukerrådet.


Fallgruvene kan være store når en skal kjøpe sin første båt eller oppdatere familiebåten. Thomas Røang i Codan Forsikring forteller i en .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg