mandag den 14. august 2017

Bogstaver i træ sort

Fantastiske bogstaver fra DESIGN LETTERS. Dekorative bogstaver i sort. Her finder du flotte og farvestrålende bogstaver til A-Z i både stor og lille udgave.


Giv din bolig et anderledes pift med disse spændende . Bogstaverne findes også i den klassiske sorte og er fine at.

Flote og dekorative bogstaver og tal i træ eller akryl til børn og børneværelset. Skriv dit barns navn med disse fine . Køb træbogstaver fra minifabrikken. Valnød er en smuk og eksklusiv træsort , som kun bliver smukkere med tiden.


Træ bogstager til børneværelse. Sæt de fine bogstaver døren til børneværelset, i reolen, på væggen, eller et helt andet sted. Send et KYS til kæresten på Valentines Day.


Eller skriv et smukt citat over sofaen.

Køb hele alfabetet som træbogstaver til dør eller væg og tallene til 10. Tal og bogstaver i træ , der kan stå selv på fx hylder. Nemme at dekorere med fx maling. Brug den til børnenes navn eller til et enkelt citat på væggen. Du finder hele alfabetet, så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan skrive.


De store bogstaver i træ er selvklæbende, og kan derfor hænges . Er du på udkig efter bogstaver i træ eller plastik, så kan vi hjælpe dig godt på vej med et varieret udbud. Træbogstaver Fra A - Å - Sort. De samme bogstaver , tegn og tal kan også fås i en højde på cm. Her har det fået en gang sort tavlemaling – så kan det også skrives på med kridt eller Chalk. De er skåret ud i mdf – en slags sammenpresset træ.


Find alle de nye bøger og bogtitler her. Flotte bogstaver i træ til dekoration og indretning. Vælg mellem alle bogstaver i alfabetet og skriv lige det du vil.


Få navn på døren ind til børneværelset eller lav andre flotte motiver og illustrationer med disse bogstaver fra Bloomingville. Super lækre træ bogstaver fra Design Letters i sort.

Brug bogstaverne i alle husets rum. Stav dit barns navn eller skriv små søde ord. CITAT BILLE STORT ELEGANT LUKSUS TYKT TRÆ BILLEDE SORT MED GULD BOGSTAVER PERFEKT LIGE BAG SPISEBORDET ET SÅ PÆNT CITAT . Enkle og lækre bogstaver i træ til væg fra Design Letters i Arne Jakobsens design.


Populære og ikke mindst dekorative bogstaver fra Design Letters. Du kan stave lige hvad du har lyst .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg