mandag den 14. august 2017

Möbeldagar tibro

Till helgen är det möbeldagarn i Tibro. En gammal inarbetad tradition som brukar lockar många utifrån. Under lördag och söndag visar . Adress: Artex fabrik i Tibro , . Tibro kommun och näringslivet överens om fortsatt samverkan om Inredia. Försäljning av möbler och inredning i.

Det innebär att många av de talrika möbelproducenterna i bygden har Öppet hus och . Den 1-oktober är det möbeldagar med fabriks- och butiksförsäljning på Tibros möbel- och inredningsföretag. TV-profilerna Mija Kinning och . Näringslivet är brett med över 800 . Eva Jannerstedt, City Möbler, inredningseleverna Martina Högden, Anna Berling och Marie Friborg och Stefan Lundberg, Lundbergs Möbler . Där träffar du programledarna Mija Kinning och Ernst Kirschsteiger. Mer om möbeldagarna i Tibro hittar du här!


Utbudet av kultur- och idrottsevenemang är stort i Tibro och de återkommande evenemangen lockar mycket folk. Det arrangeras också många uppskattade .

Nu ska jag gå loss med sprayburken innan det är . Att det är populärt att åka till Tibro när det är möbeldagar tydde de kilometerlånga köerna från alla håll på. Det är möbeldagar i Tibro i helgen! Det bara vimlade av folk och när vi kom till Mios utförsäljning strax efter var nästan allt sålt, då hade dom . Succé för årets möbeldagar i Tibro. Dessutom arrangerar vi möbeldagar på hösten, något som lockar besökare från hela . Idag är det möbeldagar i Tibro och premiär för nya utställningen på Inredia. Möbeldagar i Tibro september . Inte nog med att möblerna är vackra - priserna är fantastiska dessa möbeldagar i Tibro - jag förstår varför folk här omkring väntar ivrigt varje . Freshabs tandborstar och Newbody samt städ av Tibro centrum har inbringat.


Lite naket än så länge men vi ska hinna få in lite växter tills imorgon oxå. Imorron finns massor att roa sig me om man orkar. Denna helgen är det möbeldagar i Tibro , där jag ju bor. Det blir fabriks- försäljning hos en rad möbelfabrikanter, fabriksvisning, outletförsäljning . På vår föreningssida kan ni läsa om allt som händer inom föreningen. Glöm inte att skriva i gästboken.


MÖBELDAGAR I TIBRO I Tibro formges framtida möbelklassiker – Offecct, SA- möbler, Lundbergs och Ire har alla sina kontor här.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg