tirsdag den 15. august 2017

Oljefyring 2017

Forbud mot oljefyring vil få ned utslippene av klimagasser fra. Hva betyr et eventuelt forbud for deg? Jacob Solheim og Stein-Ivar Gamlem. Nå blir fossil oljefyring forbudt: Her er de nye løsningene.


Energibygget Solsmaragden i Drammen er ikledd grønne solceller.

Når man bytter fra oljefyring til varmepumpe oppnår man også mange andre . Skal du bytte ut en oljefyr eller parafinkamin, er varmepumpe et. Ja, regjeringen kunngjorde 15. De fleste oljefyringsanlegg og parafinbrennere i Norge er gamle og utrangerte.


Oljefyring : Oslo kommune drar på døren til folk for å bli kvitt flere gamle oljefyrkjeler fordi mange ikke aner hva de skal gjøre når fyring med . Her får du hjelp til å erstatte oljefyren din med. Det har vært informasjonsmøter om hvordan du erstatter fossil oljefyring og sanerer oljetanken og hvilke.

Bakgrunn: Hvorfor redusere oljefyring ? Parisavtalen og lavutslippssamfunnet. Som oljetankeier er du likevel helt uavhengig av et forbud mot oljefyring ansvarlig for at oljetanken er i . Oljelandet først ut med å forby oljefyring. ZERO kjenner til, er dette første gang et land forbyr oljefyring til oppvarming i eksisterende bygg. Hytter uten strøm får unntak. Det blir IKKE forbudt å eie en bolig med oljefyr ! Det er lite partikkelutslipp fra oljefyring i Norge sammenlignet med utslipp fra andre forbrenningskilder.


Konsentrasjonen av partikler fra oljefyring i uteluft er sannsynligvis meget begrenset. Forslaget har vært ute på høring der høringsfristen var den 11. Utslipp av klimagasser fra byggesektoren skyldes hovedsakelig . Nå skrur Enova opp støtten til de som er tidlig ute med å fjerne oljefyren. Oljefyring innebærer vesentlige klimautslipp, men også fare for lokal forurensing.


Informasjonsmøte om utfasing av oljefyring ble avholdt på Langset skole 20. Her kan du laste presentasjonene fra møtet. NØKKELORD: enova, oljefyr , Energisparing.

Sitter du med et bygg med oljefyr -anlegg er det på høy tid å se på hvilke alternativer du har. Regjeringen innfører forbud mot bruk av fyringsolje og parafin til . Skrevet av Stein Randby Dato: 09.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg