mandag den 14. august 2017

Reset panasonic varmepumpe

Hej, Håber at I forstår dansk - ellers vil jeg gerne oversætte til engelsk. Om din värmepump inte fungerar normalt, kan du göra en felsökning med hjälp av fjärrkontrollen. Siden det finnes folk her med en hel del erfaring innenfor mye rart, prøver jeg her.


Skal fyre opp varmepumpa for sesongen. Slik får du optimal utnyttelse om du bruker varmepumpe som.

Steng av innedelen med fjerrkontrollen. Takk for at Dere valgte VARMEPUMPEMANNEN AS som leverandør av Deres nye varmepumpe. Panasonic (se video under), har . Stikk en fyrstikk inn i hullet over reset (om du har samme kontrolls om meg). Jeg har testet litt til etter å ha trykket reset på både varmepumpa og fjernkontrollen, og hvis . Få svar på hvordan du vedlikeholder din Toshiba varmepumpe.


Reset FILTER-indikatoren ved å trykke reset på innedelen.

Kun ved at trykke på reset knappen på fjernbetjeningen kunne jeg komme i kontakt med den igen. Min varmepumpe teknikker har målt tryk og . Random Auto Restart after power failure for safety restart operation. Removable and washable front panel. Random auto restart after power failure for safety restart operation o Gas leakage protection. NZ-modellene er effektive og.


Denne model har mere luftgennemstrømning i automatisk ventilatorindstilling i forhold til tidligere modeller. Operating Instructions Air Conditioner Model No. Altsammen er lagervarer, og kan. NE9PKE pludselig holdt op med at fungere med.


Instrukcja obsługi pompy ciepła powietrze-powietrze. En varmepumpe er et elektrisk produkt og trenger av og til en restart. RESET -knappen for å slå kontrolleren fullstendig.


Køb varmepumpe , aircondition eller klimaanlæg og spar penge på opvarmningen. Automatisk restart ved strømbrudd.

Har det uppstått problem med din Värmepump? CS- HZ9RKE Air Conditioner pdf manual download. Also for: Cs-hz12rke, Cu-hz9rke,. Strøm- og tem- peraturalarm. E9LKE er en real kraftpakke av en varmepumpe der det ikke er spart på noe, dette.


Ved automatisk restart gjenopprettes varmepumpens. If power is resumed after a power failure, the operation will restart automatically after a. HMS VIS FORSIKTIGHET Bruk alltid vernebriller, hansker, mm, der det jobbes med kuldemedium! Ved utslipp i væskeform vil kuldemediet fordampe ved ca. Denne serien egner seg for deg som ønsker en varmepumpe av god kvalitet, men som ikke har behov for alle finesser og funksjonaliteter som er i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg