mandag den 21. august 2017

Kryds og tværs opgaver print

Alle nye brugere på Krydsord. Kryds og tværs opgaver har vundet deres indpas på nettet. Og meget tyder på, at de er kommet for at blive.


Opgaverne findes i mange varianter, og her på . Danmarks største kryds og tværs portal.

Vi har lavet kryds og tværs opgaver i mere end år, og byder velkommen til hygge og masser af . Her finder du gratis kryds og tværs , labyrinter og maleopgaver til hele familien. Eleverne skal lege med forskellige former for digitale kryds og tværs. Derefter præsenteres eleverne for de websider, de må løse opgaver på. Udvalget af ord i alle opgaver er gjort, så opgaverne får mening som stavetræning.


Fra 1ord på kryds og tværs. Kan du lide at løse kryds og tværs opgaver kan du hver uge finde en ny online kryds og tværs her, og det er helt gratis. De første hæfter i serien er fuldt illustrerede, .

Ord på kryds og tværs 1 illustreret plus ordliste bag i. Find kryds og tværs , kryds, sudoku med tal og bogstaver, kakuro, talopgaver,. Kakuro print - pdf-filer til udprintning. Maliq har lavet en jule børne kryds og tværs , som er lige til at printe ud og løse. Af Dorte Sofie Mørk Emus , Opdateret 23.


Tal om ord og bogstaver, og løs forskellige krydsord. Løs masser af underholdende og udfordrende kryds og tværs opgaver. Lav en kryds og tværs til eleverne, hvor de skal udfylde kryds og tværsen med begrebeer. Det er både muligt at generere en PDF- version til print og en stak filer til placering på en webserver, så det kan . Grunden til at ægteparret har startet denne kryds -portal er tiden.


Print krydsord og sudoku ud på krydsen. Løs spændende opgaver direkte på computeren, eller i stuen sammen med familien. Giv hjernen motion - løs kryds og sudoku online. Hvis du kan lide at slappe af med underholdende og udfordrende opgaver , vil du elske Krydsbox.


Vil nemlig gerne lave mine egne kryds og tværs med billeder osv, men. Det er til print - har in mente at udgive en kryds og tværs bog, som vil . Gratis kryds og tværs opgaver.

Stor samling af citater om alt muligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg