fredag den 25. august 2017

Marmor folie bord

Folie med marmor og granit er yderst populært og kan bruges på f. Se selvklæbende marmorfolier fås i flere farver. Se her hvordan jeg forvandlede et brunt spisebord til et lyst og lækkert bord. Så lynhurtigt bestilte jeg meter selvklæbende folie med marmor. Jeg har købt en rulle lys grå marmor folie , som blandt andet kan købes i denne webshop.


Kraftig og slidstærk marmor folie med blank overflade.

Vælg mellem sort, hvi koksgrå og grøn marmor folie. Hos DANSKFARVESHOP kan vi bla. Klæbefolie til indendørs brug, der anvendes som beskyttelse eller dekoration på glatte overflader. Selvklæbende PVC- folie til opsætning på møbler, vægge, paneler m. Afspil videoen og se hvordan Anna pynter skåle og bord med lidt finesse og selvklæbende folie i. Kontaktplast Hvit marmor cm.


Brukes i interiøret, på møbler, til å kle inn bokser, permer, hyller m. Vi har leget med en folie med marmor -motiv og forvandlet et gammelt rullebord til et cool bord med marmor -look. Folien kan vedhæfte på alle glatte overflader, som f.

Med litt spraymaling og folie gjør du et enkelt sofabord supertrendy. La stål flørte med marmor på dette trendy sofabordet i lav høyde. Sammenlign priser og læs anmeldelser af selvklæbende folie marmor Tapeter.


Klik her og find den bedste pris nu! Vi har mange farver, stilarter og motiver - Glasfolie, træ, marmor , sten, ensfarvet mm. Mit spisebord har fået en make-over med selvklæbende marmor folie og hvid maling. Lyseblå spisestue med bord i hvid højglans og blå stole af plast.


Et bord af træpaller er måske ingen nyhe men det gør dog ikke projektet mindre fedt! Marmor er for alvor kommet tilbage i indretningen og du kan nemt få looket med folie. Hva du skal gjøre hvis du monterer folien skjevt - Hvordan skjøte kontaktplast - Hvordan bruke hårføner på. DIY: spisebord i marmor - I en periode har jeg v rt helt hektet p marmor , og for litt siden.


Både jag och Angelica älskar marmor och guld. Njut av ditt nya bord som varken kostar eller väger så mycket som ett riktigt marmorbord gör! Det skal du bruge: IKEA DOCKSTA bord og marmor kontaktplast. Vendbar bordplate i eike- og.


Självhäftande stenmönstrad dekorplast Marmor vit. Rutor och instruktioner på baksidan. Köpte marmordekor till mitt v- bord !

Bar bord på hjul i messing og marmor folie. Med plads til glas på riller under. Bordet kan desværre ikke sendes .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg