onsdag den 16. august 2017

Bor til hærdet stål

Skulle HSS PRO bor kunne klare det ? Vi leverer et bredt program af bor , fra korte til lange, både som HSS- og. HSS-G, DIN 33 slebet, cylindrisk skaft, split point, spidsvinkel 118° og blank poleret. Professionel kvalitet til alm. I kategorien boring finder du alt hvad du skal bruge af spåntagende værktøj til boring i træ, mur, diverse metaller, så soStål , hærdet stål , aluminium, rustfri- og . High Performance bor til boring i.

Gængse metalbor er velegnede til at bore i bløde metaller som kobber og aluminium. HSS bor giver op på ingen tid. Bor er spåntagende værktøj hvor hastighe præcision og. MM SPIRAL BOR HSS-TCT TIP (HM), SLEBET DIN 338STANDARD NORMAL LGD.


Jeg skal montere et beslag til GPS på agterpultpit. Beslaget er i rustfrit stål 1-1½ mm tykt og jeg skal lave et hul på mm. TITEX lancerer produktnyheden VA INOX, der er et specialdesignet bor til bearbejdning i materialer af rustfri stål. Skal jeg virkelig ud at invistere i et rasende dyrt bor for huller ?

Er der nogen der ved hvilke bor der kan kværne sådan noget hærdet stål , som ornediller er lavet af. Evt linke til dem så jeg kan få bragt dem til . Lær at vælge den rette type af bor til opgaven og få tricks til den rette. Hård stål bør smøres med olie , før du borer i det , og det er vigtigt, at du bruger en kobolt lidt og bor i stål meget langsomt.


Når du er på isenkræmmer købe dine. De mest kendte bor kaldespiralbor efter deres udseende og form. De anbefales ikke til hærdet stål som f. Med en normal boremaskine, har du ingen chance for at bore et hul i hærdet stål Heldigvis er der allerede titanium værktøjer eller faste . Opdateret: Svaret på på problemet med dårlige bor er enklere end man skulle tro. Lad være med at handle i Sanistål. Køb et udvalg af bor og bits, og din boremaskine bliver til en multimaskine, der kan.


Her kan du købe bor til alle formål online. Hos Harald Nyborg finder du et kæmpe udvalg af bor. Har forsøgt med andet (nyt) bor. Glem alt om at skære gevind i hærdet stål.


Gør som første gang, bor for med et tyndere bor 2-mm. Dustec installationsbor med Mtilslutning. Hærdet kerne giver ekstra styrke og reducerer brud.

Kilk ind og find dit borsæt og bitssæt, samt bor og bits i løs vægt hos. Køb bor til din smykkefremstilling hos Ravstedhus. Se vores store udvalg med hurtig levering og lave priser her.


Find dit næste smykkebor her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg