fredag den 11. august 2017

Biltema mobilholder

Vandtæt mobillomme med touchfunktion. Lommen har svejsede sømme og dobbelt lukning for at modstå regn og rusk. Perfekt når mobilen bruges som GPS,.


Kompakt og fleksibel universalholder med magnetfastgørelse. Der medfølger to tynde metalplader, én der fastgøres på bagsiden af . Fastgøres i bilens luftdyse.

Til mobiltelefoner med bredde – cm. Det medfølger to tynne metallplater. Den ene festes på baksiden av . Elegant og praktisk mobilholder som enkelt festes i bilens luftventil. Mobilholder til smarttelefon. Universalholder for mobiltelefon.


Jeg har købt et bakkamera hos Biltema art. Smart og fleksibel mobilholder , der let kan betjenes med én hånd.

Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer. Som navnet antyder, benytter denne noe som kan minne om en krabbeklo . Hey, Er på udkig efter en god vandtæt mobilholder , og er faldet over. Indtast din støvsugermodel i søgefeltet eller vælg den på listen.


Du finder støvsugerens modelnummer på et firkantet skilt under din. En mobilholder er meget mere værd i hverdagen, end man kan forestille sig. Den giver dig let adgang til at arbejde på mobilen og f. Popsockets mobilholder (Daisies). Gummibelagt magnetisk overflate.


Smarta detaljer för att ladda och driva enheter i bilen. USB-uttag, kartläsarlampor och elfläkt är exempel på produkter på denna sida. Runar Sørgjerd ved Biltema har mange duppeditter på lur.


Vi har både rattrekk, pute til speilet, luftfrisker, mobil holder og cd holder . Før vi gir tips og råd om å bruke mobilen mens du sykler skal vi like greit anbefale deg å gå til innkjøp av en mobilholder til sykkelen. Fandt så denne hos Biltema , til 1kr. Sammenlign priser og læs anmeldelser af sugekop mobiltelefon tilbehør.


Klik her og find den bedste pris nu! Tidligere medførte det at jeg både måtte feste mobilen i en tradisjonell mobilholder (kjøpt på biltema for en hundrings), og koble til ladekabelen .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg