tirsdag den 1. august 2017

Gammel olietank på grunden

En lækkende nedgravet olietank kan komme til at koste en formue, hvis olie forurener grunden. En gammel olietank kan forfalde og springe læk. Kan der være en gammel nedgravet olietank på min grun uden at du ved . Må en nedgravet olietank bruges til opsamling af regnvand til.


Ansvar for forurening fra gamle villaolietanke - Homann Advokater homannlaw.

Køber man en ejendom, hvor der findes en gammel olietank , som ikke er. Jeg har prøvet at købe en ejendom med henblik på nedrivning og nybyg. Et eller andet sted på grunden var en skjult, gammel olietank. Forurening efter gammel olietank ? Gamle olietanke der ikke er i brug - Miljøstyrelsen mst.


Hej er ny her på forumet så håber det er postet det rigtige sted Her i. Hvad har jeg fundet i jorden?

Er ved at købe hus med Olietank ! Husejere med gamle olietanke risikerer ruinering - politiken. Har du en gammel olietank liggende, så kan det være en god idé at tjekke. Min nedgravede olietank er afblændet. Jeg skal lave terrasse over min nedgravede olietank. Der ligger en olietank nedgravet på min grund.


Din olietank har begrænset holdbarhe og en læk kan forurene både jord og grundvand. Går der hul på din olietank , skal du straks melde det . Ved køb af en ejendom med en olietank , der ikke længere er i brug, er det derfor. En lang række tanke skal på grund af aldersgrænserne tages ud af brug og sløjfes i år.


Find ud af hvor gammel din olietank er, og om den er omfattet af lovens krav om . Nå men som i nok kan gætte så har jeg idag fundet en olietank , den er hverken. Under oprydning af grunden fandt de nye købere en olietank på. Husk at vedlægge kort eller skitse af tankens placering på grunden.


Jo ældre en olietank og det tilhørende rørsystem er, jo større risiko er der for uheld og.

Hvis du kender tankens alder, så sørg for at sløjfe den inden den bliver for gammel. I af bolighandlerne var der en gammel olietank nedgravet i haven, og i mere end. I Peter og Charlottes tilfælde var der en nedlagt olietank på grunden , som.


Sløjfning af gammel olietank. En skitse over tankens placering på grunden. Du skal fortælle os, hvor på grunden , tanken skal være, hvordan den er.


Du behøver ikke tilladelse fra os eller anden myndighed for at etablere en ny olietank. Men du skal fortælle os, hvilken type tank der etableres, hvor på grunden. Reglerne for olietanksanlæg går blandt andet på , at din tank og dit rørsystem. Mange har ved udskiftning af en gammel olietank ikke været opmærksom på , . Når din olietank ikke længere er i brug eller er blevet for gammel , skal den sløjfes. I mange haver ligger der en gammel , nedgravet olietank.


Læs mere om forurening og gift på grunden på Bolius temasider om emnet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg