onsdag den 20. april 2016

Auksjon møbler norge

Moderne møbler og designKategorier. Gå til navigasjon Gå til hovedinnhold. Vi auksjonerer ut flere tusen produkter og prisen begynner alltid på krone!


Vi har alt fra antikke bondemøbler, retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter. Ikke bare er de svenske prisene på møbler og hvitevarer jevnt over lavere.

Fine Design - møbler , lamper, tilbehør, original kunst under merkelappen rimelige. Godt utvalg i tepper, glass, porselen, møbler og kunst. Norges største nettbutikk for vinyldesign. Ingen auksjoner i Norge , men formidler gjenstander for salg i London. AUKSJON av DESIGN – KUNST – TEPPER – PORSELEN mm på GJØVIK.


Det selges en del danske design møbler bla FINN JUHL, PIET HEIN Elipse . Nettauksjon for kjøp og salg. Søk blandt mange tusen annonser eller opprett dine egne auksjoner.

Beslaglagte varer som møbler , byggevarer og – ikke minst – en lang rekke. Erik Herum i Tollregion Øst- Norge til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB). City auksjonsforretning, interiør, auksjon , antikviteter, menn, kvinner. Legg merke til når en auksjon avsluttes, og sitt gjerne parat ved skjermen den siste timen.


Her selger privatpersoner brukt design og vintage- møbler , men det er også . Man kan også finne designklassikere på auksjon : Bruun Rasmussen Kunstauktioner. Butikker i Norge : Designagain AS Hegdehaugsv. InGarden leverer alt av nye og inspirerende trender til din hage!


Se vårt store utvalg av hagemøbler, drivhus, solskjerming med levegg og markiser, . Møbler , kunst, gull, sølv og diamanter. Vi er straks i gang med ny auksjon som klubbes Sept. Nye gjenstander legges ut daglig frem til ca en uke før auksjonen. Du kan begynne å by med en . Auksjon , kjøp og salg av antik, gull, sølv og diamanter i Sandnes, Stavanger og Jæren i Rogaland.


Alle rettigheter forbeholdt. Plakat Alt for Norge , Hjelpen fra Englan H=70cm, B=50cm.

Bergenfest har som første musikkfestival i Norge en egen avdeling for gatekunst. Sjeldne, men brukte, Ikea- møbler har blitt solgt på nettauksjon til enorme . Fuglen i Oslo, møbler og gjenstander til salgsutstillingen Norwegian Icons , som åpner i New York i mai. Norge som en av aktørene i perioden Scandinavian Mid-Century, på lik linje med . Norge har vært litt bakpå i skandinavisk sammenheng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg