onsdag den 20. april 2016

Forskalingsblokker betong

Til cm-blokker går 1liter betong per kvm. Den trenger ingen etterbehandling, men dersom man ønsker det er den . Skal du kjøpe forskalingsblokker ? Forskalingsblokk erstatter tradisjonell forskaling ved at forskalingen blir stående igjen. Blokkene tørrstables og fylles med betong og eventuelt armeringsjern.


Systemblokk er et not og fjær system som gjør byggingen til en lek.

Gjør det selv–blokken som brukes til alt mulig! Du stabler opp blokkene, vi kommer med betong , oftest levert med pumpe. Har satt opp en støttemur av forskalingsblokker i hagen, ca høy og 5-6. Aas forskalingsblokk er et rimelig og enkelt alternativ når en skal sette opp mur. Blokken gjør forskaling overflødig, da systemet består av både . Dvs: ca liter betong pr blokk.


Dette er blokken som du raskt bygger mur og vegg med. Alt i ett blokken som tørrstables, armeres og fylles med betong. Enkelt konsept med normalblokk og .

ISO- FORSKALINGSBLOKK PRESENTASJON. Europall koster 13pr stk. Forbruk av betong : mpr. Tips fra Steinspekteret: hvordan legge forskalingsblokk og støttemur.


Når muren er bygget til ønsket høyde, helfylles blokkene med bløt betong. Breivik forskalingsblokk er en solid blokk som kan benyttes til de fleste murer. For støttemurer i skrått terreng, grunnmur til bolig, garasje, naust eller andre bygg . Belegningsstein, heller, støttemur, forskalingsblokk og kantstein i betong. Den består av hule forskalingsblokker av betong og man har minsket vekten ved å tilsette noe lettklinker i betongen. I mellom betongvangene er en isolert kjerne . En fin potteskjuler av betong , det liker vi!


En kan bruke forskalingsblokker til så mangt ! Den er hul og skal støpes ut, . Vårt vareutvalg og vår kompetanse skal gi. Norges ledende byggevarehus. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg