tirsdag den 26. april 2016

Bergen storsenter ledige stillinger

Her er våre ledige stillinger. Vil du arbeide med mote i et stort internasjonalt konsern? Er du en selvstendig og selvgående person som får ting til å skje?


Brenner du for mote og har . Til vår nye butikk på Bergen storsenter , søker vi etter en dyktig person som er god på kundeservice og.

Ledige stillinger , bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. Mestergull er landets ledende gruppering i gullsmedbransjen og høster anerkjennelse for spennende smykkekolleksjoner og utførelsen av håndverk av . Tanum bokhandel på Flesland flyplass er det nå tre ledige.


Søk etter Narvesen lagunen storsenter -jobber i Bergen. Her finner du ledige stillinger for. Finn arbeid og stillinger på Careerjet.

Nyeste ledige stillinger hos KICKS Norge. Du kan besøke våre G-Sportbutikker og G-MAX-varehus over hele landet. Vi søker deg som trives med å jobbe i butikk og som liker å yte god service. Som spesialister på helsekost og personlig velvære har Sunkost det beste utvalget i utprøvde og kvalitetskontrollerte produkter.


Tekstil og interiør til hjemmet. Alle våre helsekostprodukter er . Her publiseres stillinger som blir ledige på vår klinikk. Du kan abonnere på ledige stillinger hos oss ved å registrere din CV. Butikksjef Dressmann Strømmen Storsenter.


Ledige Stillinger er tilgjengelig i Åsane på Indeed. Søker fremtidige ansatte på Bergen Kino Bergen kino er Norges nest største . KIWI Søreide søker etter butikkmedarbeidere deltid , stillinger (Deltid). KIWI Strandgaten Bergen søker etter butikkmedarbeider deltid (Deltid) . Bergen storsenter bestemte allerede i november at de skulle holde nattåpent mandag til fredag under hele VM-uken. Så moro at du vil jobbe hos oss!


Klikk på rubrikken for å lese hele annonsen.

Ledige jobber blir annonsert i dagspressen, på oppslag i de enkelte butikkene og på denne siden. Bergen Storsenter kan skimtes i midten, på andre siden av vannet. Dersom du har spørsmål angående jobb i. Nå har vi ledig stilling som ekstrahjelp i Kundeservice.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg