onsdag den 27. april 2016

Lille badeværelse med skråvæg

Til to helt nyistandsatte badeværelser på Rungstedvej i Aarhus C har vi leveret og monteret store klare brusevægge og spejle. Brusevæggene består begge af . Udforsk Lille , Badeværelse og andre ting. Udnyt loftshøjden og badeværelsets skråvægge optimalt.


Badeværelser med forskellige former for begrænsninger, synes jeg ofte giver.

Tænk på, hvordan du kan udnytte den mærkelige krog, et indhak eller skråvægge. Her har det lille klassiske badeværelse fx fået et indbygget . Bedre Bad løste puslespillet med at få et badeværelse med skråvægge på 1. Dette lille badeværelse er fra top til tå indrettet med mørke materialer, som giver en. LÆS OGSÅ: BADEVÆRELSER MED SKRÅVÆGGE.


Skal du indrette et gæstetoilet eller et lille badeværelse ? Har du badeværelse med skråvæg , så overvej om du ikke skal placere dit badekar hvor væggen er mest skrå. Få plads til et badekar i det lille baderum.

Sådan forvandlede stylisten sit kvm lille badeværelse til en skøn spa- . Skråvægge kan være et udfordrende element, når man skal indrette. Da jeres badeværelse har skråvæg i den ene side, bør den. Interessant til et lille badeværelse med skråvægge. Mangler du inspiration til indretning af dit mini- badeværelse ? Overvej, hvordan du kan udnytte skråvæggen , den mærkelige krog og det lille indhak i hjørnet.


For at løse dette skal jeg til at lave et nyt badeværelse på 1. Når man har et lille badeværelse kan det hurtigt virke meget klemt. Er du også træt af dine skråvægge , der tager unødvendigt meget. Overordnet set handler det om at indrette rummet, så hver en lille krog . Lille badeværelse med grønne fliser og gråt gulv og hvidt LILLÅNGEN.


Lille brunt og hvidt badeværelse med skråvæg og brunt skab med skuffer og vask. Badeværelset er lille og lidt svær at indrette med den skrå væg og vinduet,. Det gamle, slidte badeværelse fra 60erne blev forvandlet til et smukt rum a la romersk. Vælg spejl efter, om dit badeværelse er lille , stort eller med skråvægge.


Denne type af spejle er især en god løsning, hvis du har skråvægge , da det er med til . De mmed skråvægge blev udnyttet optimalt og gav plads til både stor.

I indretningen af små badeværelser , er det derfor en god idé at vælge. Har dit badeværelse skråvægge , en mærkelig krog eller et lille indhak . Et københavnerbadeværelse dækker over et meget lille. Med sine skråvægge og skæve gulve er alle københavnerbadeværelser unikke. På et forholdsvist lille badeværelse er det vigtigt at holde det i lyse farver.


Du skal blot indsende din opgave med en lille beskrivelse. Hvis du har en et badeværelse med skråvæg kan man tit få opsat et vindue i taget, som vil give et .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg