onsdag den 20. april 2016

Olje tregulv hvit

Olje tregulv med TreStjerner Gulvolje. Malte og lakkerte gulv må slipes helt ned til bart treverk. Kjøp av etterbehandling: Vi kom frem til at gulvolje av typen Hvit var det beste for oss.


Fordelen med olje er at man får en ekte, matt og deilig . Når den gamle eikeparketten eller det gamle furugulvet virkelig begynner å tape sin fordums prakt, finnes det heldigvis en måte å fornye . Lyse gulv får oftest en hvitpigmentert olje som forsterker den lyse fargen, men også eik og bøk kan gjerne få en hvit olje. Mange velger å blande de hvit og . Et oljebehandlet gulv føles mykt og behagelig å gå på. Det blir også motstandsdyktig mot væske og skitt. Hvit gulvolje benyttes til alle lyse tresorter, f. Manuell påføring ( gulv under 15m²): 1) Påfør med pensel, rulle eller olje og . Et oljet tregulv – enten det er lutet fra før eller ikke – gir nærhet til materialene og et mer rustikt preg enn lakk gjør.


Naturell olje gir gulvet et honninggult . Osmo Hardvoks- Olje er perfekt tilpasset til tregulv. Som alternativ bearbeiding benyttes en enbørstemaskin og hvit pad. Oljing av tregulv i likhet med gulvlakk er det meget viktig at man bruker anbefalt mengde gulvolje.


Olje hvit eller olje naturell er de mest vanlige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg