fredag den 15. april 2016

Tablet holder til køkken

En tabletholder gør det mere fleksibelt og sikkert at bruge ens tablet i for eksempel køkkenet eller badeværelset. IKEA - RIMFORSA, Holder til tablet , Du kan vælge at stille stativet på. Her kan du have opskriften vist på tablet eller i en kogebog. Med en praktisk holder til din tablet , computer eller telefon bliver det nemmere, at læse opskrifter i køkkenet - eller se din favorit tv-serie mens der vaskes op.


En fast plads til din tablet i køkkenet når du laver eller mad eller lytter til musik. Praktisk holder til opbevaring af din tablet. Tabletholderen er i lys ask. Søger du efter tablet vægbeslag?


Vi har et stort sortiment af tablet vægbeslag til gode priser. Passer også til andre enheder. Klik her og find den bedste pris nu! Placér din iPad eller tablet i holderen og slå . Hos ModernHouse finder du smarte designs til pynt af fliserne i køkken eller en praktisk Ipad- og tablet holder , som gør glæden ved køkkenet endnu større. Denne prisvindende tablet - holder er fremstillet i fødevaregodkendt silikone, der gør den velegnet til anvendelse i køkkenet.


Samme lave pris i butik som på net. Vi har holdere til din tablet , så du kan bruge den som GPS eller hænge den på. Tablio – tabletholder til køkkenet med kroge til viskestykker og en knivblok fra Müller Möbelfabrikation fås nu i interiørshoppen. Klip Xpand er en smart holder , som du kan montere på dit mikrofonstativ - og dermed bruge din iPad eller tablet som dit nodestativ - Cpand passer til iPa .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg