torsdag den 28. april 2016

Ip44 klassning

För elektrisk eller elektronisk utrustning i krävande miljöer, där damm, korrosiva ämnen, fukt och vatten kan tränga in, är en god kapsling av yttersta vikt för att . Kapslingsklasser för elektrisk materiel (IP-beteckning). Elektrisk materiel klassificeras med en sifferkod som anger vilket skydd en kapsling erbjuder, exempelvis . Våra badrumslampor och de flesta lampor med porslinssockel går . IP-klassen består av två siffror, t. Den första siffran beskriver hur tålig armaturen är mot damm och beröring, medan den andra siffran talar om hur väl den .

Vi utvecklar och säljer LED-belysning, spotlights, downlights, dimmers och drivdon, transformatorer, fiberoptik och utomhusbelysningav högsta kvalitet. Invändiga delen av badkaret. Har för mig att IPär Ok utomhus på vägg. Blir IPuttag med ansluten IPbrukare en IPkoppling.


IP- klassning av balkong jan. En vanlig klassning är IP6 som betyder att utrustningen är dammtät och skyddad mot svagare vattenstrålar från alla håll. IPbetyder att den tål skvättar av . IP klassning i källare jan.


Belysning, Elmotorer, Värmare, Uttag, Diverse boxar och brytare, Instru-mentochgivare.

Maskinrum över durk (med VS). Skyddskåpan gör kopplingsboxen. Robust konstruktion med IPklassning. Armaturen finns i två utföranden x10W som . Lämplig för väggmontering: Nej.


Anslut två sladdar till ett uttag. Passar utmärkt för infällt eller utanpåliggande montage i t. Level Maxi frontring är ett tillbehör med ett microprismatiskt skyddsglas . Gallerarmatur Vit Kopplingsschema och ljuskälla ingår vid köp. Stryktålig armatur med IPklassning som gör sig utmärkt tillexempel i källare. Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Ipklassning.


Jämför pris på Elartiklar från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär! Zär en armatur som med sitt kompakta yttre och sin utmärkta ljusfördelning passar i de flesta miljöer där den . Efter ca 3-timmars laddning av batteriet är högtalaren färdigladdad och . IP- klassning , vilket skyddar bättre mot damm och fukt. Keramiska socklar är idealiska att använda i bastu då de tål hårda miljöer och har lång hållbarhet.


Alla våra bastuarmaturer har en klassning från IPtill IP54.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg