fredag den 15. april 2016

Fugning af vinduer gør det selv

Dine fuger er en vigtig del af isoleringen af vinduer. Du kan selv fuge udendørs, men sørg for at anvende den korrekte slags fuge. Nye vinduer i ældre hus - hvilken udvendig fuge skal jeg vælge? Max brede af fuge mellem murværk og vindue?


Det kan tage år at mestre et ordentligt fugearbejde. MEN styrer du udenom disse klassiske fuge -fælder, så er du godt på vej!

Når der er sat et nyt vindue i, skal der naturligvis fuges omkring det. Her viser mureren den klassiske fugning med mørtel. Fugning ved vinduer og døre. Læs og se film om, hvilke vinduer , der findes, og hvordan du vedligholder eller udskifter dine vinduer. Masser af tips og gør-det-selv råd.


Hvilken type fuge du skal fuge vinduer me afhænger meget af hvad der fuges op imod. Hør her hvordan man selv kan fuge vinduer. Hvordan lægger du en perfekt fuge rundt om dit nye vindue?

Med hjælp fra denne video kan du enkelt. Jeg har fået monteret nye vinduer og dør, og skal til at fuge udvendigt. Her kan du hvordan man fuger omkring et RATIONEL . Jeg syntes du skal gøre det du selv har det bedst med. Denne fuge har den funktion, at den skal udfylde det mellemrum, der er. Herefter er det så tid til at skal fuge rundt om vinduet.


Her skal du gøre op med dig selv hvilken slags fuge det skal være. Når du har gjort det, har du vinduets eller dørens karmmål med plads til fuge og luft. Sådan monterer du selv de nye vinduer med XL BYG.


Fugemassen må kun hæfte på de to fugesider for at få en fuldt funktionsdygtig fuge. Fugerne rundt om vinduer og døre har til formål at beskytte husets facade mod. Men der er ikke frit valg, selv om der findes mange typer fuger.


En fuge omkring et vindue kan være lavet i tre forskellige materialer:. Hvor vanskeligt og hvor stort et ” gør det selv ” projekt er det? Gør-Det-Selv Fuge 5tilhører en helt ny generation af silicone- fugemasser, der i. Sådan afmonterer du de gamle vinduer a) b).


Ubesværlig isolering og fugning med et godt.

Det har været med til at gøre. Derfor råder firmaet over både tømrere og snedkere, murere,. Ved et-trins fuge søger man at opnå tæthed mod regn.


Til fuge omkring døre og vinduer benyttes tre forskellige typer af fuger. Inden du lægger en ny fuge , bør du også gøre mellemrummet rent.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg