fredag den 15. april 2016

Lägga klinker på plastmatta i tvättstuga

Jag tänkte göra om i tvättstugan på ett billigt och snabbt sätt. Sedan har du ett godkänt golv som du kan lägga klinker på. Byte från plastmatta till klinker i tvättstuga i källaren. OK att montera keramiska plattor på.


Fråga: Har läst mycket om vad man kan göra åt ful plastmatta i badrum. Både om att lägga klinker på, och om att måla på plastmattan.

Varför inte fräscha upp tvättstugan med kakel och klinkers , till exempel? När det är dags att renovera tvättstugan där hemma gäller det att. Dessutom används plastmatta som tätskikt under klinker och bakom kakel. Detta är endast en tvättstuga så endast tvättmaskin och tumlare kommer stå där. Vilket för arbete bör jag göra innan jag börjar lägga klinkers på . Det ligger en plastmatta (linoleum) på golvet och troligen är denna limmad mot golvet (betonggolv).


Min fråga är om det är möjligt att lägga klinkern direkt på . Nu tänkte jag lägga klinkers i tvättstugan , men blir bestämt avrådd att lägga.

Fråga ang tätskikt våtutrymme oisolerat betonggolv. Lägga klinker under bergvärmepumpen? Saqlangan nusxasi O‘xshash Shu sahifani tarjima qilish Du kan mycket väl lägga klinker på ett brädgolv och till och med direkt på en plastmatta som du kanske har tröttnat på. Men med sådana underlag krävs förstås . Här lär man sig hur man lägger klinker i torra utrymmen.


Vi visar steg för steg hur man går till väga för att få. Jag vet att man kan lägga klinkers direkt på golvet. Har nu betongväggar och golv och vll kunna ha ett badkar i tvättstugan. Håller dock med föregående talare, överväg att ha plastmatta på golven. Men är det bättre att INTE lägga klinker på plastmattan gör jag det . Kan man verkligen lägga klinkers ovanpå en vanlig plastmatta i en hall eller i ett kök som en god vän till mig påstår ? På badrumsgolvet är det klinker som gäller, inte sprödare kakel.


Nedan har du en lista över lämpliga verktyg. Väljer du att lägga en plastmatta kan du i stort sett få vilken karaktär du vill på golvet. Det finns plastmattor med naturtrogna mönster av trä, kork, sten, klinker , . Det går alldeles utmärkt att lägga klinker på golvet och sätta kakel på väggarna fast det är en plastmatta under. Då används en speciell matta som är ruggad.


På golvet ligger det en plastmatta som måste bytas ut eftersom den inte är helt tät, och vi har tänkt oss klinker.

Det ger ett mer exklusivt intryck om det ligger klinker på golvet vilket också ger. Gunilla Anderssons tvättstuga har förvandlats till ett snyggt och funktionellt rum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg