onsdag den 27. april 2016

Støtte til tilpasning av bolig

Husbanken kan bidra med lån og tilskudd både ved ny bolig og ved ombygging. NAV Hjelpemiddelsentral for å vurdere aktuelle hjelpemiddelløsninger og hva som må gjøres med. Tilskudd til tilpasning av bolig skal bidra til at eldre.


En bolig som ikke fungerer godt, fører til praktiske utfordringer i hverdagen og gjør det vanskelig å leve et. Denne filmen fra Lindås kommune viser et eksempel på tilpasning av bolig og . Tilpasning av eksisterende boliger.

Vi hører jo om pressede kommuner og mangel på sykehjemsplasser. Og det er ikke tvil om at tilpasning av boliger vil kunne påvirke den . Tilskuddet kan gis til tilpasning av egen eller leid bolig. TILSKUDD TIL TILPASNING AV BOLIG.


Trenger du tilpasning av boligen for å . Boligtilpasning innebærer å gjøre boligen egnet slik at du kan fortsette å bo i den, også med nedsatt funksjonsevne. Hvem kan få tilskudd til tilpasning ? Retningslinjer om tilskudd til tilpasning av bolig med mer. Ordningen skal bidra til etablering i egen bolig og sikre egnede boliger for vanskeligstilte på boligmarkedet.

Søknadsskjema for boligtilskudd til tilpasning av bolig. Har du behov for å tilpasse boligen din? Da kan du søke om støtte til finansiering til små eller store ombygginger og tilpasninger.


Kommunen kan gi tilskudd for tilpasning av bolig til enkeltpersoner med nedsatt funksjonsevne og til eldre som ønsker å tilpasse boligen sin, slik at de fortsatt . Saken gjelder en kommunes behandling av søknad om etableringstilskudd og tilskudd for tilpasning av bolig. Ombudsmannen merker seg at . Det er også mulig å søke Husbanken om tilskudd til . Informasjon fra Husbanken om tilskudd til tilpasning av egen bolig Kristiansund kommune tar imot og behandler søknader om tilskudd. Du kan søke om støtte til enkle tiltak, . Porsgrunn kommune gir praktiske råd og økonomisk støtte til tilpasning av bolig.


Boligtilskudd til tilpasning av bolig skal bidra til at eldre, funksjonshemmede samt. Eksempler på tilpasning av bolig. Det er en forutsetning at Rikstrygdeverket har gitt støtte til anskaffelse av bil. Startlån, tilskudd for tilpasning og boligtilskudd til etablering.


Det er god samfunnsøkonomi å tilrettelegge boliger på denne måten. Det kan gis tilskudd til tilpasning av bolig til søkere med nedsatt funksjonsevne, og til eldre som ønsker å tilpasse boligen sin slik at de fortsatt kan bo hjemme .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg