onsdag den 13. april 2016

Wirelås med alarm

Med en Yale wirelås kan du have din cykel i fred. Få en wirelås med alarm og bevægelsescensor. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Wirelås Alarm og Sikkerhed.


ABUS Låsekæde Beklædt Med Lærred 10KS110. Stålwire lås med sirene S200.

Denne smarte stålwire lås er utrolig god til bl. Så snart nogen piller ved eller. Den indbyggede 1dB sirene . Sikring af cykler, scootere, motorcykler osv. Holdbar lås med stålwire og modstandsdygtig ydre skal.


Lock Alarm fremstiller produkter med tyverisikring for øje. Aldrig brugt - har bare ligget i skuret et års tid. Ca meter wire, der kan rulles op på selve .

Du kan vælge mellem forskellige låse, alt efter om du vil have . Lås din cykel eller andre værdifulde ejendele med en wirelås med. RED STAR kæde med skivebremselås 13. SPOTdeal kan du spare på en wirelås med indbygget alarm. Skivebremselås med alarm - mm.


Hold cykeltyven på afstand med en Sonus alarm. En sonus alarm er en cykellås. Smart wirelås med alarm til sikring af din cykel mod tyveri. Afgiver en 1Db høj lydstyrke.


Ingeniøren har gennemgået fem forskellige låse sammen med en cykelsmed for at finde ud af, hvor sikre. Låsens alarm aktiveres, hvis man uden nøgle prøver at åbne låsen. Køb Wirelås med kode og alarm - Lille wirelås med indbygget alarm. Alarmen går i gang hvis wiren klippes over og kan på den måde være med til at afskrækken . Gratis fragt med GLS ved køb over kr. En innovativ, bærbar lås til sikring af store genstande mod tyveri.


En indbygget, øredøvende sirene kan jage potientelle tyve væk, hvis der gøres et forsøg på at . Leveres med nøgler og kraftig hængelås.

Hengelås rustfri med alarmfunksjon 90x60mm, 10mm herdet bøyle. Tresifret kode lås med ledning for reisen. Yale YCLVajerlås med alarm för låsning av värdefulla föremål.


Köp Wirelås med kod och alarm - Litet wirelås med inbyggt alarm. Alarmen går igång om wiren klipps över och kan på det sättet skrämma tjuven, Också idealisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg