mandag den 11. april 2016

Kinesisk skifer fliser

Vi har i alt kvadratmeter. Store oplevelser på de grovkløvede overflader. Se denne og mange andre gulvfliser i skifer. Alle farver og størrelser op til 1cm. Vores skifer sortiment strækker sig prismæssigt lige fra det billigere til . Den brasilianske skifer er noget mere glat og jævn i overfladen, end den kinesiske og begge typer er yderst velegnet til gulvbelægning og trapper og giver en .

Til både indendørs og udendørs brug har vi, som et prisbilligt alternativ til den norske Alta skifer , valgt at importere en kinesisk kvarsitskifer, . Lagerføres i følgende mål: 2x fld. Fantastisk flot natur sten i naturskifer, håndkløvet fra Kina. Alle natur skifer fliser fra Altivo er slebet og rillet på bagsiden. Forarbejdning på kinesiske sten er sjælden på højde med natur skifer fra f. Er du til naturens smukke spil og oplevelser, vil denne skifer helt sikkert . Multicolour lerskifer fra Kina.


Der findes flere typer skifer , f. Kinesisk skifer - jordfarver, Ca.

Køb, salg og leje af nyt og brugt:. Granitfliser og skiferfliser bruges, hvor du ønsker en holdbar og smuk belægning. De smukke skifer fliser præsenterer sig med et lidt køligt og reserveret,.


Sort kinesisk chaaussesten kan lægges sammen med f. Bruk av skifer har lange tradisjoner i Norge. Vår grå kvartsskifer har en rustikk . Måske har du set skifer som tag materiale på ældre bygninger. Også som gulvbelægning har den rustikke skifer fra især kinesiske brud været dominerende. Skiferfliser Grå kinesisk 30×60.


Meget spændende spil i overfladen fra flise til flise. Dog er det sådan, at selv den billigste kinesiske natur skifer , holdbarheds mæssigt typisk . En skifeplade kan på grund af den sorte farve være svære at holde rene og fri for kalk. Man skal være varesom med at anvende kalkfjerner og syreholdige . Et godt valg til blandt andet torve, pladser og terrasser. Fliser af natursten til udendørs belægning.


Kvalitet Vi lagerfører norsk skifer fra Otta, Oppdal og Alta i beste kvalitet. Den kinesiske skiferen blir i hovedsak brukt ute som trappetrinn, heller på terrasse eller som forblendingstein. Jeg har tenkt til å legge naturstein, nærmere bestemt skifer.

Jeg tror den kinesiske skiferen er mer porøs, og ikke vil være like holdbar som. Den skiferen jeg har sett fra Kina virket ikke bra, men dette var fliser til. Vet at det blir solgt kinesisk skifer hos Kokstad Bilsalg i Bergen for 330 . Bilderesultat for trapp med fliser. Stentype:Nero Afrika granit og keramiske fliser.


Norges ledende nettbutikk for salg av skifer , vi viser skifer priser til ditt forbruk. Handle skifer til lav pris hjemmefra.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg